MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Vino in echipa mea. Castigam impreuna!

Screen shot 2013-03-26 at 9.27.15 AM

Daca vremea de afara nu te tine in casa si iesi prin Bucuresti astazi, cu un mic gest poti castiga o excursie la Amsterdam, orasul in care, anul acesta, fiecare zi e o sarbatoare.

CAMPANIA ING
ING Bank a lansat o campanie pentru conturile de econonomii intitulata “liniile bancare ING”. Are la baza 20 de personaje simpatice pe care le puteti intalni in 60 de statii de autobuz din Bucuresti. Harta cu toate statiile este disponibila online si pe mobile aici. Daca intalnesti una si ai un smartphone, scaneaza QR Code-ul din statie si intra in concursul de treasure hunt. Poti castiga o excursie in doi la Amsterdam si multe alte premii. Mai ai timp pana la 4 aprilie.

TREASURE HUNT CU BLOGGERI
Daca ai ajuns intr-o statie ING astazi sau vezi una, te rog sa faci un gest prietenesc pentru mine. Fac echipa impreuna cu Sabina si Mariciu intr-un treasure hunt inedit. Si evident, vrem sa il castigam. Trebuie sa strangem poze cu cele 20 de personaje create de ING in campania Zborul de Amsterdam, campania de mai sus.

Ce e de facut? In fiecare statie se afla afise cu unul sau mai multe personaje. Am nevoie de o poza sau doua. Nu conteaza cum sunt facute sau calitatea. Pune apoi pozele pe Facebook si insereaza link-urile catre ele in comentariile acestui post. Ne ocupam noi mai departe sa le contabilizam.

Avem si trei premii dragute pentru cei care ne ajuta: kit-uri de calatorie de la ING (umbrela, rucsac, cana, perna si patura de avion). Le vom oferi prin tragere la sorti.

Iti multumesc anticipat pentru implicare. Putem castiga impreuna.

UPDATE: Castigatorul kit-ului ING este Georgiana Lungu. Felicitari!

Comentează