MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: LG Pocket Photo

Saptamana aceasta am Revederea de la terminarea liceului, un moment pe care il astept de ceva vreme. Sunt multi ani si multi colegi la mijloc. Pana la momentul intalnirii din curtea fostului liceu, pana la momentul petrecerii, pe care o vrem memorabila precum cele de pe vremuri, ne impartasim imagini din arhivele persoanele, in grupul nostru de pe Facebook. Vorbesc despre poze ingalbenite de timp, scanate de fiecare (cu ce a gasit).

Ma gandesc acum sa fac o surpriza colegilor si profesorilor mei. Sa iau cu mine micro-imprimanta LG Pocket Photo si sa le las fotografii de la Revedere, ca amintire pentru urmatorii 10 ani.

Cu o greutate de doar 215 grame si dimensiuni de 72 x 120 x 24 mm, LG Pocket Photo este unul dintre cele mai mici si mai usoare dispozitive pentru printat fotografii de pe piata. Acesta poate fi tinut intr-o singura mana si incape cu usurinta in buzunarul unei jachete cand nu este utilizat. Pozele printate cu LG Pocket Photo au dimensiuni de 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci). Imprimanta e compatibila cu smartphone-urile Android si iOS si costa 700 lei (TVA inclus).

3 comentarii

  1. […] LG Pocket Photo a atras atentia pasionatilor de gadget-uri. Impreuna cu LG, am decis sa ofer altor bloggeri ocazia […]

  2. […] Astept asadar raspunsurile in comentarii, iar peste o saptamana voi alege castigatorul prin tragere la sorti. Premiul este o mini-imprimanta pentru smartphones LG Pocket Photo. […]

Comentează