MANAFU*

Abonamente Evensys

Am vazut un meci extraordinar

“Am un sentiment ciudat pe stadion. Imi lipseste comentariul pe fundal”, mi-a spus un amic dupa ce ne-am asezat pe scaunele National Arena, pentru meciul Romania – Ungaria. Apoi mi-a soptit, dupa ce ne-am dres vocile dupa un lung “Gooooooool”: “Ce buna era acum o reluare!”.

Nu ai pe stadion comentarii si reluari, dar ai vibratia tribunelor, cantecele (asa cum sunt ele, nu le comentez de data aceasta), valurile si multe motive de uimire chiar si atunci cand nu se intampla nimic pe teren.

A fost un meci extraordinar si m-am bucurat ca am fost pe stadion. Golul din minutul 2 a fost scanteia care a aprins tribunele si i-a motivat pe cei aproape 40.000 de romani prezenti sa isi sustina echipa doar cu vorbe bune (cel putin in jurul meu) pana in ultimul minut de joc.

AI FACUT O POZA LA MECI? POTI CASTIGA MULTE PREMII!
Am fost la meci la invitatia City Insurance, sponsorul oficial al Echipei Nationale. Asa cum am anuntat deja acum cateva zile, City Insurance vrea sa aduca experientele noastre din tribune intr-un singur loc, pe Facebook. Si ne premiaza pentru asta. Detalii aici.

Iata si pozele mele.

1 comentariu

  1. Vali Crintea says:

    ai avut parte de un spectacol pe cinste, felicitari !

Comentează