MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum apreciezi un web design bun?

“De ce este important un design de website bun?” este o intrebare care pe multi ii poate bloca un pic. Caci acest “bun” e foarte subiectiv la prima vedere si ce imi place mie s-ar putea sa nu iti placa tie. Mai mult, un design de site bun nu tine doar de aspectul sau, cum ar crede unii.

Designerii profesionisti cantaresc altfel acest “bun”. Au filtrele lor si au experienta. Pentru cei la inceput de drum, pentru clienti si pasionati, InstantShift a creat un infografic foarte util.

Pe 24 septembrie, SmartWeb Conference va reuni la Bucuresti comunitatea de web design din Romania, alaturi de vorbitori internationali recunoscuti.

importance-of-good-web-design-info

2 comentarii

  1. Interesanta partea cu schema de culori.

  2. Manu says:

    Intr-adevar, interesante informatii.
    Cu toate ca, de dragul simplificarii, cei care au facut infograficul au pierdut pe drum unele detalii importante.

    De exemplu, HTML5.
    E destul de probabil ca e vorba de corelatie si nu cauzalitate : site-urile noi au o probabilitate mai mare sa fie facute cu HTML5 ; site-urile mai noi au o rata de crestere mai mare decat site-urile vechi – pentru ca e mai usor sa cresti cu 50% de la 100 vizitatori pe zi decat atunci cand ai 100.000. Asta nu inseamna ca o sa ai crestere mai mare pentru ca iti faci site-ul cu HTML5.

Comentează