MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Septembrie 2013)

SMiR-sep

In urma cu 4 ani, strangeam intr-un post pe blog prima serie de statistici despre social media. Si am continuat asa pana acum un an, cand dupa o serie de schimbari facute de Google Ad Planner, am ramas fara importante date despre piata social media in Romania. Am abandonat asadar tot demersul meu.

Cum cifrele mele au fost mereu utile oamenilor din agentii si companii si am tot prezentat in conferinte si training-uri o serie de statistici, am decis sa reiau, cu tot ce am disponibil acum, seria de posturi lunare.

Cifrele sunt anuntate in premiera in newsletter-ul Social Media + Events si apoi pe acest blog. Sper sa le gasiti in continuare utile.

Foto: “Social Media” via Shutterstock

5 comentarii

  1. Multumesc, chiar aveam nevoie de niste date actualizate!

  2. […] Social Media in Romania (Septembrie 2013) […]

  3. […] in Romania nu este atat de utilizata, cu doar 64.609 de conturi deschise (potrivit site-ului socialmediatraining.ro). Totusi, daca luam in considerare ca in Top Sites Romania intocmit de Alexa Twitter ocupa locul […]

  4. […] în grupuri online de discuții. În România, cea mai mare rețea profesională, LinkedIN, este puțin folosită pentru a cauta job-uri sau pentru a face recrutări. Comparativ, în Statele Unite ale Americii, […]

Comentează