MANAFU*

Abonamente Evensys

Momente petrecute acasa

Suntem multi-tasking si imbinam clipele simple cu tot ce e legat de comunicatii. Ne jucam, ne distram, facem lectii, dar in acelasi timp comunicam pe smartphones, citim pe Kindle si tinem laptop-ul aproape. Asa arata un moment de familie la noi acasa. Asa ne-a gasit IKEA Romania intr-o dimineata.

Daca nu gasim un film pentru copii, vizionam cu siguranta un episod din Star Wars sau Spider-Man. Am vazut toate filmele cu eroi din ultimii 15 ani si, din fericire, ne-a mai ramas seria Batman din anii ’90.

Kinect este o mare inventie. Pentru unii dintre noi este doza mea de sport saptamanala. Pentru cineva anume este o cale de a consuma energia. Si cand ai vazut atatia super-oameni zburand, sarind, alergand….
www.catalingeorgescu.com
Incepeam in urma cu trei saptamani o frumoasa campanie cu IKEA Romania. Am participat la lansarea noului catalog 2014 intr-un mod inedit. Intai am fost noi in vizita la magazinul IKEA, apoi brandul a venit in vizita la noi acasa. Am vrut impreuna sa va aratam cum ne bucuram noi de fiecare moment petrecut acasa. Am adus si cateva obiecte din magazin. Le vedeti in imagini.

Am ajuns la final de campanie si putem spune ca tot acest proiect a fost o experienta frumoasa pentru noi. Ne-am distrat mult.

Comentează