MANAFU*

Abonamente Evensys

Te simti mai bine cand ajungi acasa

www.catalingeorgescu.com

Acasa e locul in care ma bucur ca nu am (si aici) un birou. E locul in care inchid ochii si ma linistesc dupa o zi agitata. E locul in care ma intorc de la capatul lumii. E locul care imi da o senzatie de bine si de siguranta. Si dincolo de toate acestea, acasa este locul familiei.

“Acasa” a insemnat mereu pentru mine simplitate si functionalitate. Toata mobila si toate dotarile au fost alese pentru a nu iesi in evidenta, pentru a nu ocupa spatiu inutil. Iar in ultimii ani, am cautat sa nu ma ingrop in lucruri pe care nu le folosesc. Nu am putut sa evit acumularea unui munte de jucarii. Dar asta e alta poveste.

IKEA a venit la mine acasa…
… si m-a invitat sa va spun o poveste de familie. De fapt, mai multe. Le veti afla in zilele urmatoare. Pe blog si pe Facebook.

Am acceptat invitatia zambind. Suntem foarte dezinvolti si stim sa ne distram. Suntem o gasca vesela si ne tratam de la egal la egal. Cine ma urmareste si pe Facebook stie deja. Ne bucuram de un apartament frumos, langa un parc imens, amenajat dupa gustul nostru, fireste.

De fapt, mai intai a venit catalogul IKEA…
…. iar apoi am vizitat magazinul IKEA, pentru ca am cautat noi idei pentru casa si am dorit sa improspatez accesoriile din casa. Acum avem un pic mai multa culoare acasa si ne tot miram: “De ce nu am indraznit pana acum sa ne jucam cu culorile?”.

Anul acesta, catalogul IKEA are o tema care noua ni se potriveste de minune: “Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa”. De aici a pornit asadar proiectul nostru comun. Sa va spunem povestea bucuriei de acasa. Am facut cumparaturi, am facut briose*, am reamenajat cateva spatii si am facut multe, multe poze, pe care le vom impartasi cu toti prietenii nostri.

Iar acum va invitam si pe voi…
… la noi acasa. Asa ne-a venit noua la finalul unei sesiuni foto, in care ne-am distrat copios. Ne-am gandit sa vedeti “actiunea” pe viu, ca sa zic asa. Daca va place ideea, va rog sa imi spuneti in comentarii ce reprezinta pentru voi “acasa”. Apoi vom face o invitatie surpriza.

* briosele au fost facute de fapt de o prietena. Eu am cumparat doar formele.

10 comentarii

  1. Lucica says:

    acasa este locul in care pot sa dau uitarii problemelor de peste zi, locul unde ma simt ocrotita si fericita! 🙂

  2. Super misto!

    Acasa la mine nu e doar locul unde ma recunoaste wirless-ul, ci unde cand dechid camara admir borcanele cu bunatati aduse din Oradea si puse de mama, unde simt mirosul suncii (jambon pe aici) afumate, si unde dupa 8-10 ore de stat la calculator ma delectez si ma linistesc in fata acvariului cu pestisori exotici, unde ar mai fi loc de un acvariu si mai mare, dar inca n-am procurat mobilierul suficient de rezistent sa-l sustina, unde ma intind cum vreu pe canapeaua de piele ecologica, si care oricat de verde si ecologic is l-as schimba cu placere pe unul de piele adevarata cu miros de piele, si i primul rand acasa e unde ma asteapta entuziast dand din coada catelusul, bichonul nostru drag Muffy 🙂

  3. Elly says:

    Acasa este locul unde primesc in vizita calatori de prin toata lumea ce vor folosi pentru a dormi una dintre canapele sau chiar si dusumeaua. Acasa este unde pot adormi in fata calculatorului o noapte intreaga (daca vreau)/

  4. Camelia Dinica says:

    Acasa este zambetul copilului meu si-mi place la nebunie sa fug acolo macar cu gandul indiferent unde as fi..

  5. Andra says:

    “Acasa” e beyond words, e un sentiment, o stare 🙂

  6. maya says:

    Acasa este locul unde ma simt desavarsita ca femeie, femeie-mama, femeie-gospodina, femeie-femeie. Acasa este locul ce-mi ofera protectie si siguranta. Acasa este fantana mea cu apa vie de unde imi iau forta sa merg mai departe, de unde imi iau puterea sa-i ajut si pe altii, unde-mi spal sufletul de tot praful lumii.

  7. […] In urma cu doua saptamani, am acceptat invitatia IKEA Romania de a participa intr-o campanie inedita pentru lansarea noului catalog 2014. Tot atunci am anuntat ca oferim un mic premiu si mai apoi, am […]

  8. Irina Radu says:

    Acasa este locul in care nu fac infarct daca nu am net, locul unde singurul zumzet pe care vreau sa il aud este cel al bondarului care bajbaie pe la geam, locul in care daca se stinge lumina nu te cuprinde panica, ci linistea 🙂

  9. Spatiul intim de acasa nu se compara cu nimic. Relaxare si locul unde inca de la usa lasi la o parte alte griji si probleme.

  10. […] in urma cu trei saptamani o frumoasa campanie cu IKEA Romania. Am participat la lansarea noului catalog 2014 intr-un mod inedit. Intai am fost noi in vizita la […]

  11. Carmen says:

    Nici nu stii cat apreciez fiecare moment in care plec de la birou si ajung ACASA! E mirific. Tare simpatica poza, by the way 🙂

Comentează