MANAFU*

Abonamente Evensys

Negocieri de weekend in familie

Fiecare weekend incepe cu o masa in familie. Fie ca o servim acasa, fie ca fugim repede la un mic dejun intr-o cafenea din Dorobanti, cel mai adesea. Este un moment al negocierii: Ce facem sambata si duminica? Si ne simtim ca la o licitatie apoi, in care fiecare spune ce isi doreste la “foc” rapid sau incet, asteptand miscarea celorlalti, ca la un meci de sah. Intr-un final ajungem sa ne impartim timpul in “activitati pentru Nicolas” si “activitati pentru mami si tati”. Ideal este sa pastram un echilibru.

Am hotarat acum cateva saptamani sa petrecem mai mult timp in jurul mesei de acasa. Si sa ii dam o tema in fiecare zi de sambata. Obisnuiam sa facem acest lucru de Craciun, insa acum ne dorim experiente noi saptamanal. Intr-o zi sa avem un mic dejun frantuzesc, in alta sa facem tapas. Sushi nu am mancat inca la prima ora (si oricum nu este un fel de gatit acasa), dar cu siguranta vom incerca un mic dejun cu peste, cu fructe si cu delicatese nemtesti. Evident, in cele mai multe ocazii vom manca “romaneste”.

Dorinta noastra este sa stam la masa cu totii si sa ne distram in acelasi timp.

***
In urma cu doua saptamani, am acceptat invitatia IKEA Romania de a participa intr-o campanie inedita pentru lansarea noului catalog 2014. Tot atunci am anuntat ca oferim un mic premiu si mai apoi, am lansat o invitatie la noi acasa.

La randul nostru, am fost invitati in magazinul IKEA pentru a ne alege o serie de produse cu care sa ne imbogatim atmosfera de acasa. Aveam deja cateva zone mobilate cu obiecte IKEA, deci ne-a fost usor sa le infrumusetam. Despre experienta la shopping am scris deja aici.

2 comentarii

  1. Monica says:

    Deci tu ești tatăl lui Spiderman!

  2. Imi scapa mie sau chiar n-ati marturisit cu ce v-ati “mangaiat” papilele gustative asa dis-de-dimineata? Farfuriile celea par cam goale din unghiul meu, mai sa zic ca ati rabdat de foame pana la pranz. Si…cafeaua de dimineata unde e?!

    ps. frumoasa familie, sa va traiasca!

Comentează