MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua pariuri cu Apple

dreamstime_s_28677416

Apple trece acum prin cea mai intensa perioada din ultimii 12 ani. Nou lansatul iPhone 5C nu a fost, se pare, un succes, profitul a inregistrat o scadere in ultimul trimestru, deci presiunea pe rezultate si inovatie e mai mare ca oricand. Si compania trebuie sa faca ceva, iar Tim Cook (CEO) a lasat sa se inteleaga acest lucru la o recenta conferinta de presa: “We obviously believe that we can use our skills in building other great products that are in categories that represent where we do not participate today. We are pretty confidant about that.”

Am facut in urma cu doua luni opt scenarii pentru brand. In afara de iPhone C, care era aproape confirmat la acea vreme, cred ca am intuit cel putin doua directii de dezvoltare.

ACCESORII MARCA APPLE
Cele mai noi accesorii originale Apple sunt husele pentru iPhone 5S si 5C. Avand deja pe piata zeci de milioane de produse, compania ar putea crea usor pentru ele produse complementare. De altfel, rezultatele companiei in Q3, ne arata ca “Apple genereaza mai multi bani intr-un trimestru din vanzarea accesoriilor (1.32 miliarde USD) decat genereaza Google din vanzarea telefoanelor Motorola (1.18 miliarde USD)”. (sursa)

WEARABLE TECH
Nebunia cu “tehnologia la purtator” prinde din ce in ce mai mult adepti. Si in randul companiilor, si in randul consumatorilor. Acum sunt la moda ceasurile si bratarile inteligente. Eu sunt una dintre “victime”. Multi au luat foarte in serios ideea ca Apple va lansa un smartwatch. Samsung poate chiar cel mai mult. A lansat deja ceasul Gear, incercand sa ia fata “marului”.

Se pare insa ca Apple isi doreste altceva. O bratara inteligenta, un ceas flexibil, dupa brevetul inregistrat in februarie. Cert este ca numele acestui dispozitiv va fi iWatch si ca in acest moment compania isi creeaza o echipa puternica pentru produs.

De ultima ora: Compania a aplicat pentru un nou brevet: “System and method of determining location of wireless communication devices for controlling/adjusting operation of devices based on the location“.

© Huating | Dreamstime.com

2 comentarii

  1. luddz says:

    *confident

  2. […] pe Quora. – Vodafone ofera roaming 4G la aceleasi tarife in Italia, Spania, Portugalia si Grecia. – Doua pariuri cu Apple pentru fani – Harman/Kardon Nova Wireless Stereo Speaker System. Super […]

Comentează