MANAFU*

Abonamente Evensys

Omul cat traieste invata (Part 1)

dreamstime_s_16635397

Alex si-a dorit dintotdeauna sa ajung investment banker. S-a pregatit la ASE, insa a avut sansa sa exploreze antreprenoriatul de foarte tanar. A avut partea lui de buzz, a trecut prin doua proiecte cu potential, insa la un moment dat si-a adus aminte de ambitia lui din facultate. A aplicat la o banca din Germania, a fost admis si timp de cateva luni a fost un robotel in costum.

Intr-o zi s-a uitat in oglinda si nu si-a mai vazut viitorul in lumea bancara. Cativa dintre prietenii lui din anii de antreprenoriat erau in US si isi construiau carierele ca tehnicieni la mari companii. S-a pus cu burta pe carte si in mai putin de jumatate de an a invatat programare. A aplicat la Facebook, Google si Twitter. A trecut testele la doua dintre companii. A ales in final Twitter.

Alex a trecut de la antreprenor la bancher si acum la programator in ultimii patru ani. Nu intr-o viata intreaga. Ambitia lui m-a inspirat. De fapt, a trezit in mine o dorinta mai veche.

In 2010, mi-am propus sa invat in fiecare an ceva nou. Intr-un cadru organizat. Atunci am decis sa fac un curs train the trainer si am urmat programul de la Institutul Roman de Training. M-a ajutat foarte mult in workshop-urile de social media create pentru companii.

Ultimii trei ani au fost foarte agitati, insa mi-am propus sa reiau “studiile” in 2014. Mai am multe de invatat.

© Andriy Dykun | Dreamstime.com

2 comentarii

  1. Sebastian says:

    Cunosc persoane care au început să învețe o limbă străină la peste 60 de ani. Niciodată ne e prea târziu pentru a învăța ceva nou.
    Succes!

  2. Este un exemplu de motivatie uriasa. Ce bine ar fi ca astfel de povesti sa fie mediatizate mai intens!

Comentează