MANAFU*

Abonamente Evensys

ZeList Monitor adauga Instagram si Foursquare pe lista surselor online monitorizate

De cateva zile, Zelist Monitor a adaugat Instagram si Forusquare pe lista celor peste 300.000 de surse online monitorizate. Cele doua aplicatii mobile depasesc din punct de vedere al numarului de utilizatori activi blogurile sau conturile de Twitter.

Iata cateva cifre si informatii semnificative:

• Pe Instagram, exista aproximativ 64 mii de useri activi all-time, aproximativ 5 milioane de fotografii, 73 mii de clipuri video, 4 milioane de comentarii.
• Pe Foursquare, monitorizam 147 mii de locatii din Romania, 90 de mii de useri, 12 milioane de check-in-uri, 70 de mii de recomandari de locatii, aproximativ 3 milioane de vizitatori.
• Cele mai fotografiate locuri pe Instagram sunt Aeroportul International Henry Coanda, Parcul Herastrau, Arena Nationala si Plaja din Vama Veche.
• Cei mai avizi useri de Foursquare sunt constantenii, mall-ul cu cele mai multe check-in-uri este Baneasa Shopping Center, zona cu cele mai multe check-in-uri este Centrul Vechi Bucuresti, iar cele mai populare locuri de intalnire sunt Piata Romana si Piata Unirii din Bucuresti.
• In ceea ce priveste userul roman cu cele mai apreciate fotografii si clipuri video pe Instagram, acesta este Inna.
• In topul celor mai utilizate hashtag-uri se numara #love, #instagood si #instamood.

instagram_foursquare

2 comentarii

  1. Tocmai ce am citi acest articol, am hotarat sa imi fac si eu cont Foursquare, Instagram. Felicitari ptr. acest articol.

  2. […] ZeList Monitor include Instagram şi Foursquare în lista de reţele monitorizate. Detalii. […]

Comentează