MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: DARosofia, arta de a oferi mai mult decat ce poti cumpara

Inspirat de campania “DARosofia”, lansata recent de mall-ul Promenada, am decis sa pornesc in cautarea celor mai frumoase povesti despre cadourile de Craciun.

“DARosofia” e stiinta de a oferi cadouri ce valoreaza mai mult decât suma platita. E stiinta care iti arata cum sa daruiesti, nu doar sa dai.

Ne impartasim bucuria sarbatorilor facand daruri celor din jurul nostru. De multe ori insa suntem putin coplesiti de aceasta “sarcina”. Sa faci cadouri tuturor celor din jur este frumos, dar este si greu atunci cand vrei ca ele sa reprezinte ceva si nu doar simple formalitati.

Va invit sa imi povestiti despre mesajele frumoase asociate cadourilor oferite, prin comentarii la acest post. Cel mai inspirat mesaj va fi premiat cu un set de constructie LEGO, ce poate fi ridicat din Promenada, si un hands-free Nokia, din colectia mea de gadgets.

Astept mesajele voastre pana vineri la ora 12.00, iar castigatorul va fi desemnat in cursul zilei.

Blogul Manafu.ro are un parteneriat cu centrul comercial Promenada. Am avut deja acces in spatele usilor inca din faza de constructie, iar acum, dupa lansare, voi prezenta pe blog evenimentele de la Promenada si multe din lucrurile interesante pregatite pentru bucuresteni. Va invit sa urmariti si hashtag-ul #promenadaro pe FacebookTwitter si Instagram.

10 comentarii

  1. Ileana says:

    sanatate si seninatate pentru toata familia!

  2. Razvan Ureche says:

    Articole de suflet. Sa le purtati cu multa fericire!

  3. Dan Fina says:

    Zambeste acum si bucura-te toata vacanta de surpriza primita!

  4. Elenaa says:

    zile insorite si nopti linistite!

  5. Iuliana Tudor says:

    Ceea ce traim e foarte putin comparand cu ceea ce ne dorim! Cel mai frumos cadou este sa stii ca esti iubit si ca iubesti. Daca simti aceste doua lucruri ai impresia ca esti invincibil. Din cauza asta toata lumea sufera in dragoste. Dragostea inseamna putere,inseamna fericire si indata ce nu o mai ai impresia ca nu mai ai nimic.

  6. Gianni says:

    Dargoste si Fericire doar pentru tine!

  7. EMILIA DINU says:

    sanatate si seninatate pentru toata familia!

  8. Marin Gabriel says:

    Dar din dar se face rai,

  9. Alin Popescu says:

    ai vrut liniste, ti-o daruiesc!
    ai vrut fericire, ti-o daruiesc!
    ai vrut zambet, ti-l daruiesc!

  10. Ceea ce traim e foarte putin comparand cu ceea ce ne dorim! Cel mai frumos cadou este sa stii ca esti iubit si ca iubesti. Daca simti aceste doua lucruri ai impresia ca esti invincibil. Din cauza asta toata lumea sufera in dragoste. Dragostea inseamna putere,inseamna fericire si indata ce nu o mai ai impresia ca nu mai ai nimic.

Comentează