MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Ianuarie 2014)

Anul 2014 a inceput bine. Pe Facebook sunt acum 7 milioane de conturi din Romania, ceea ce ne confirma inca o data ca reteaua sociala este un al doilea Internet. Intrebarea care se pune acum este: Cat va mai creste Facebook? Sunt 10 milioane de romani online. Pareri?

Finalul anului trecut a apartinut cumva YouTube. Volumul de campanii derulate ne-a aratat ca Google e foarte deschis la colaborarile cu brandurile. Cu toate acestea, Google nu face publice cifrele esentiale despre site-urile sale pentru Romania. Conform unei cercetari Gemius Research, raportata la un univers de 9 milioane de utilizatori romani de Internet, YouTube numara in august 2013 putin peste 5.340.000 de vizitatori.

Tot pe final de 2013, am avut placuta surpriza sa vad la Future of Media o serie de cifre despre Skype in Romania. De exemplu, durata medie a unei convorbiri pe Skype este la noi de 50 de minute.

Cele mai noi cifre despre social media vin ca de obicei in tabelul “Social Media in Romania”.

Social-Media-in-Romania-Ianuarie-2014

13 comentarii

  1. Anne-Marie says:

    *future 🙂 of media

  2. Mersi, am corectat!

  3. Arhi says:

    those moldavians grammar nazis…

  4. dStanca says:

    Cristi, cifre despre Skype in Romania sunt pe piata de cca 2 ani, decand reprezentam noi exclusiv la vanzari (si) acest produs. Iti trimite o colega datele corecte. Multumim.

  5. Pai ar trebui sa le faceti mai cunoscute… Eu tot aud si vad de FB, Twitter, Bloguri….

  6. […] e realizat de Social Media Training. Facebook a ajuns la 7 milioane de conturi, LinkedIn 1,24 milioane, pe Twitter sunt doar 15 mii de […]

  7. Emil says:

    Interesant e lipsa totala a Google+.

  8. […] Social Media în România (ianuarie 2014) […]

  9. monica says:

    Salut, ai primit datele actualizate? M-ar interesa numarul utilizatorilor de Skype din Romania.
    Multumesc!

  10. Vezi pe blog!

  11. […] ultimele date disponibile cu cele din ianuarie, remarc ascensiunea Instragram până la mai mult decât dublarea numărului de conturi deschise de […]

Comentează