MANAFU*

Abonamente Evensys

Am lansat Top Corporate Blogs 2014

top-corporate-blogs-14

Desi mai toate companiile si-au indreptat atentia si resursele spre Facebook, exista inca minti care cred in beneficiile unui blog de companie. De ce? Poate pentru ca isi doresc un loc al lor daca maine Facebook ar disparea. Poate pentru ca au mult mai multe de zis si nu vor sa se limiteze la statusuri simple si poze cu pisici. Poate pentru ca pariaza pe content marketing.

Anul trecut am lansat “Top Corporate Blogs”, o gala online ce si-a propus sa saii salute tocmai pe cei care consuma timp si resurse pentru a intretine un blog de companie sau brand. Pastrez ideea si in 2014 si anunt astazi cea de-a doua editie.

In plus fata de prima editie, anul acesta vom avea si o sectiune dedicata blogurilor de agentii de comunicare (PR, digital, advertising, branding etc).

Astazi deschidem lista pentru nominalizari. Completati formularul de mai jos.

CINE PARTICIPA?
Includem atat blogurile de companie, cat si pe cele de produs / serviciu / brand. Pot participa si bloguri inscrise la editia anterioara. Cum spuneam, blogurile de agentie vor fi jurizate separat. De asemenea, se pot inscrie si platformele de continut sustinute de companii sau brand-uri (care nu si-au asumat titulatura de blog).

CAND SE DESFASOARA?
Perioada de nominalizari va dura pana la 11 aprilie. Va exista o preselectie care va tine cont de frecventa actualizarilor si design. Cu alte cuvinte, un blog facut pe WordPress, cu o tema neingrijita si actualizat foarte rar are putine sanse sa treaca de preselectie.

CINE JURIZEAZA?
Dupa nominalizari si eventuala preselectie, lista finala “Top Corporate Blogs” va fi alcatuita cu sprijinul unui grup de bloggeri cunoscuti si consultanti in social media. Sectiunea dedicata agentiilor va fi jurizata de un grup de oameni de marketing si comunicare din companii. Numele lor vor fi anuntate in curand.

2 comentarii

  1. […] o zi inainte de a inchide nominalizarile la “Top Corporate Blogs 2014“, au aparut o serie de idei noi. Au aparut mai multe categorii si ideea de a avea o gala […]

Comentează