MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce alegeti: savuros sau iute?

Cand merg intr-o tara straina, daca intalnesc in calea mea un restaurant McDonald’s, intru macar pentru a vedea ce au in meniu diferit fata de noi. Evident, cu cat ma indepartez mai mult de tara cu atat diferentele sunt mai mari.

Romanul are in general gusturi bine definite cand merge la McDonald’s. Exista oameni care mananca intotdeauna aceleasi sortimente. Insa de dragul noilor experiente, al sezonului sau al gustului inedit, periodic lantul de restaurante ne tenteaza cu noi produse. Si daca vizitezi restaurantele McDonald’s, iti aduci cu siguranta aminte de mai multe editii limitate.

Asa se intampla si cu noile sandvisuri Chicken Hot & Tasty, care au intrat in meniu in martie si sunt disponibile pana la finalul lunii aprilie. Ele au fost create pentru doua tipuri de consumatori: pentru cei care apreciaza un gust aromat si pentru cei care nu se tem sa incerce ceva iute.

Sandvisul Chicken Tasty are la baza pui in invelis pane, alaturi de rucola, rosie si branza Caesar, peste care s-a pus un sos Pesto de rosii, intr-o chifla presarata cu malai. Chicken Hot are o chifla presarata cu piper, in care isi fac loc puiul pane, sosul de rosii si ceapa, salata verde, sosul Guacamole. Gustul iute este dat de feliile de ardei iute Jalapeño.

Le-am “testat” pe amandoua, avand toate ingredientele in fata si toate informatiile despre produse direct de la management-ul McDonald’s. La final, am inclinat spre Chicken Hot. Imi place mult de tot ardeiul iute Jalapeño. Si sosul Guacamole. Am cerut extra.

***
Blogul Manafu.ro face partea din campania de comunicare a noilor produse McDonald’s

3 comentarii

  1. […] Despre Hot & Tasty mai puteti citi opinii si la Manafu, Nwradu, Sabina. […]

  2. Denisa says:

    Şi eu ce fac dacă-mi place unul dintre sandwich-uri mult de tot? De ce sunt în ediție limitată? 🙁

  3. […] şi am uitat! Ştiam ce conţine, ştiam la ce să mă aştept pentru că citisem la Raluxa şi Manafu, dar nu credeam că va fi atât de picant! A fost perfect – exact cum mă temeam că va fi, […]

Comentează