MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Tu ce apreciezi la Raiffeisen Bank?

Cand banca ta iti spune ca a castigat mari premii internationale, te bucuri un pic pentru succesul sau. La urma urmei, aceasta apreciere ti se datoreaza intr-o anumita masura.

Raiffeisen Bank transmite acum tuturor clientilor sai succesul avut. Presa de specialitate internationala, care analizeaza an de an activitatea bancilor, i-a oferit 4 mari premii in 2013. Este un succes fara precedent in Romania, in sistemul bancar.

De unde vine acest record? De la cei 2.000.000 de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si 7.500 de corporatii mari si medii. Peste un milion de oameni incaseaza veniturile prin Raiffeisen si aproximativ 430.000 detin un card la ei.

Eu, ca om al Internetului, am gasit foarte relevant faptul ca Raiffeisen are in acest moment cei mai multi utilizatori de Internet Banking: 660.000. Mai mult, aplicatia pentru smartphones a ajuns la 90.000 de utilizatori.

Dar ce conteaza pentru mine dincolo de aceste cifre mari? Conteaza cum sunt tratat in banca asa cum conteaza cum sunt tratat intr-un restaurant sau magazin (offline sau online). Cred ca nu peste mult timp Customer Care-ul va deveni cea mai buna forma de publicitate.

CONCURSUL MANAFU.RO – CASTIGA UN IPHONE 5C
Screen Shot 2014-03-04 at 17.18.36Fiind parte din campania de comunicare a bancii initiez pe blog un concurs dedicat celor care lucreaza cu Raiffeisen sau au intrat in contact cu serviciile sale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea: “Ce reprezinta Raiffeisen pentru tine?”. Vrem sa aflam ce v-a apropiat de banca si ce apreciati cel mai mult la serviciile sale.

Scrieti asadar in comentarii, intr-o faza scurta, despre relatia voastra cu banca: ce va place, ce apreciati, o intamplare placuta sau un serviciu deosebit. Peste o saptamana voi trage la sorti castigatorul.

Premiul este un iPhone 5C, unul dintre cele mai dorite gadget-uri in acest moment. Castigatorul va fi anuntat in cadrul acestui post, miercuri, 12 martie.

Poti castiga si alte premii pe pagina de Facebook a Raiffeisen si in microsite-ul dedicat acestui moment.

DESCHIDEREA FATA DE CLIENT
O campanie in social media pentru milioane de clienti vine si cu o promisiune din partea bancii. In era retelelor sociale, a blogging-ului si a aplicatiilor de messaging, Raiffeisen isi arata deschiderea fata de client si isi mobilizeaza mai mult echipa de customer care.

Si desi o lege universal valabila spune ca nu vom putea niciodata sa fim placuti de toata lumea, nimic nu ne impiedica sa incercam sa ii multumim pe cat mai multi.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul va fi anuntat miercuri.
UPDATE: 2: Castigatorul concursului, desemnat prin tragere la sorti este: Sergiu Ch.

Screen Shot 2014-03-04 at 17.13.50

244 comentarii

  1. Mina Catalin says:

    Rapiditate, servicii de top, profesionalism sunt doar cateva din cuvintele cu care as putea descrie motivul pentru care aleg aceasta banca. Pur si simplu, o solutie sigura!

  2. Maria G. S. says:

    Imi place Raiffeisen Bank pentru serviciile de calitate pe care mi le-a oferit de-a lungul timpului.Imi place preocuparea constanta pentru performanta,senzatia de grija si stabilitate pe care le ofera.Imi place ca atunci cand intru in orice sucursala sunt primit si consiliat ca un client special.

  3. Alexandru Aron says:

    Hai sa fim seriosi, pentru castig trebuie sa fim toti Pupincuristi?
    Nu am castigat niciodata la ei, si acuma chiar nu ma intereseaza, dar nu putem sa pupam jos acolo doarece iti da cineva O Paine ( Nu se stie de ce tio da )
    Eu sunt la Raiffeisen de ceva timp dar nu pup pe nimeni in Dos pentru un Premiu.
    In primul rand au probleme cu Transferurile Online, deoarece nu este totul in timp real, ce este in card nu este nici Online, multe filiale din sectorul 3 merg ca melcul, cate juma de ora per client …

    Si apropo pentru Grand Finale, timp de 1 an de zile dca nu eream atent imi luau comision pe un cont care trebuia sa fie 0.
    Oricum nu voi schimba o alta banca deoarece ” Urmaresc sa nu fiu urmarit ” :D. Nu pot avea alta Banca deoarece m-am obisnuit cu cele Online de la Raiffeisen. Cam atata tot pot spune.

  4. Constantin Emanuel says:

    Eu sunt foarte multumit de serviciile Raiffeisen, in special de viteza in care imi rezolv problemele in banca. Un alt lucru pentru care sunt foarte multumit este cardul, mai exact taxele aferente lui: aproape 0!.

  5. Ioan Mihai says:

    Sincer, Raiffeisen pentru mine inseamna fix nimic. N-am colaborat pana acum cu ei si probabil sunt slabe sansele sa o fac in viitor. Incerc sa ma tin la distanta de banci, de orice fel. Totusi in mod cert banii mi-au trecut cel putin odata pe la ei si chiar imi place culoarea iPhone-ului ala. Plus ca trebuie sa-mi schimb telefonul urgent.

  6. Aurel says:

    O banca serioasa, cu personal foarte profeonist, competent, amabil, foarte operativi. fiind pensionar , copii mei m-au rugat sa le spun o banca de unde sa ia un credit pe durata mare, drept pentru care am facut un tur la toate banciile din zona si apoi fiind impresionat de Raiffeisen am ales aceasta. Copii dupa cca 4 ani imi amintesc ca am ales bine. Multumesc Raiffeisen Bank.( o banca sigura).

  7. NEACSU CORNEL says:

    IMI PLACE IN PRIMUL RAND CA ESTE O BANCA DE INCREDERE CU PERSONAL CALIFICAT CARE-TI VORBESTE FRUMOS SI TE INDRUMA IN TOATE PROBLEMELE !!!

  8. Ababei Dan says:

    O banca de incredere cu personal amabil.

  9. Sergiu Onofrei says:

    Siguranta ,incredere,seriozitate,profesionalism

  10. Gurgu Nicoleta says:

    Raiffeisen Bank este o banca inovativa, apreciata pe plan national si international, premiata de institutii de specialtitate si care are un obiectiv bine definit: orientarea catre client!

  11. grigorescu aurelia says:

    Este o banca serioasa, cu traditie.

  12. popa cristina says:

    o banca de renume cu angajati profesionali si adevarati

  13. Alin-Ionut Macovei says:

    Raiffeisen, pentru mine reprezinta prietenul cunoscut la nevoie! …Nevoia de a-mi realiza cateva vise, vise devenite realitate cu ajutorul Cardului de Cumpărături Raiffeisen.

  14. Amy says:

    O banca de incredere si cu renume care e destul de transparenta cu clientii.Sunt multumita si o recomand cu incredere!Mult succes:)

  15. Lucia Clepce says:

    O banca cu renume in Romania, cu minusuri si plusuri dar care confera incredere si asta e cel mai important

  16. Elena R. says:

    Serviciul de card al băncii reprezintă pârghia cea mai la îndemână și mai simplă de a face clipele alor mei mai plăcute și mai necomplicate.

  17. Cornelia Alexandru says:

    RAIFFEISEN ESTE “NUMBER ONE”!Cand spui RAIFFEISEN e tot ce inseamna PROFESIONALISM,CALITATE,SERIOZITATE,INCREDERE,RESPECT FATA DE CLIENTI! TE IUBESC RAIFFEISEN!

  18. Tudor says:

    Este o bancă de incredere cu personal amabil.

  19. Vasile ionut says:

    Momentan folosesc Cardul de credit (cumparaturi ) raiffeisen si vreau sa le multumesc enorm . acest card m-a ajutat enorm prin programul rate fara dobanda.

  20. Tuduce Florin says:

    Pentru mine Raiffeisen Bank reprezinta o banca de incredere, cu foarte mare promptitudine, seriozitate, incredere din toate puntele de vedere atat al angajatilor cat si a managerilor. Ce imi place mult este serviciul Raiffeisen Online pentru ca reprezinta un mod simplu si rapid de informare privind contul tau personal. Sunt clientul lor de ceva vreme, 6 ani, si am beneficiat de numeroase facilitati in care as aminti optiunea student a contului meu in care beneficiez de comision 0%. Un ultim foarte important vreau sa evidentiez anume ca Raiffeisen este sigura si securizata privind tranzactiile bancare ceea ce este foarte important pentru clienti . Va multumesc si succes in continuare !

  21. Ionut Baciu says:

    la aceasta banca am gasit o persoana foarte draguta care ne-a ajutat sa ne cumparam casa. multumim!

  22. Simion Ciprian says:

    O banca care s-a instalat pe deplin in piata romaneasca.

  23. IVAN ANDREEA says:

    o banca cu renume, care a fost in stare sa ma faca sa renunt la vechea banca si sa ma castige ca si client, datorita serviciilor oferite de o calitate superioara, multitudinii de unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking, mobile banking si internet banking, toate acestea facilitandu-ne viata de zi cu zi, multumesc Raiffeisen Bank pentru ca existi!

  24. Roata Alexandra says:

    Serviciul Online este cel mai pe placul meu si faptul ca sucursalele si bancomatele Raiffeisen se gasesc in numar mare pe tot teritorul tarii.Va multumesc

  25. Simion Alis says:

    Banca la care am salariul pe card.

  26. AndreiMircea says:

    Apreciez Servicii oferite de Raiffeisen Bank ! Cu toate ca nu am un cont deschis, incă, au mebrii familiei mele, şi din ce mi-au povestit, am rămas cu o părere plăcută! O să fac şi eu un card în viitorul apropiat! Muţumesc!

  27. Pavaloiu Daniela says:

    competenta si profesionalism

  28. Alecu Petru Daniel says:

    Raiffeisen este o instituție financiară care are ca activitate principală atragerea de depozite și împrumutarea unor sume în scopul acordării de credite și efectuării de plasamente.

  29. AndreiM says:

    Apreciez Servicii oferite de Raiffeisen Bank ! Cu toate ca nu am un cont deschis, incă, au mebrii familiei mele, şi din ce mi-au povestit, am rămas cu o părere plăcută! O să fac şi eu un card în viitorul apropiat! Muţumesc!

  30. Murgulet Cristian says:

    Raiffeisen este cea mai buna banca din Romania pentru ca ne trateaza pe noi clientii corect si cu respect, ceea ce ne face sa ne intoarcem. Va multumesc!

  31. Andreea Lazar says:

    Profesionalism, incredere, seriozitate si servicii excelente!

  32. Madalina says:

    Raiffeisen Bank este o banca serioasa si foarte cautata pe piata , amandoi parintii au card la Raiffeisen de mult timp si sunt foarte multumiti.

  33. Lumy says:

    Pentru mine Raiffeisen Bank reprezinta o banca de incredere de unde eu imi ridic salariul si am un Flexicredit la aceasta banca.

  34. lupu louis-marilena says:

    Banca isi are originea in Austria, tara cu o economie foate dezvoltata. Raiffeisen este o banca , care acorda o atentie deosebita tuturor clientilor bazata si pe o etica solida in afaceri. Aprecierea clientilor conteaza cel cel mai mult si ii obliga sa-si imbunatateasca in mod continuu varietatea si calitatea serviciilor lor , asta inseamna in folosul nostru si a tuturor care apeleazala serviciile acestei banci , Raiffeisen .

  35. carstea madalina elena says:

    Sunt client Raiffeisen Bank, am cardul de salariu la aceasta banca de ce va ani, personalul este unul amabil si ofera informatii clare. Sunt disponibile o multime de srvicii care ofera economie in timp si securitate. Raiffeisen este o banca care ofera sprijin si de aici rezulta increderea deplina pe care o am si pe care o voi avea. Va multumesc!

  36. O banca serioasa ce vine in ajutorul oricui.
    Gama larga de servicii.
    Angajati prietenosi.

  37. Dobris Catalina Viorica says:

    Singura banca care ma ajutat la nevoie cu foarte mare promtitudine,profesionalism,amabilitate,respect pentru aceasta sucursala.Felicitari.

  38. Alina D says:

    seriozitate,servicii excelente si profesionalism

  39. N.Cris says:

    Am trimis si am primit bani de la Raiffaisen de cateva ori, totul a decurs ok, fara probleme.

  40. Alexandra S says:

    pentru mine Raiffeisen reprezinta un bun prieten care imi sare in ajutor ori de cate ori am nevoie, pe care stiu ca ma pot baza de fiecare data. De ce? Simplu. Pentru ca am incredere in serviciile sale, imi ofera siguranta, calitate, mobilitate, accesibilitate, flexibilitate si inovatie. Multumesc!

  41. micu florin says:

    O BANCA SERIOASA : COMISIOANE MICI SI PUTINE, TIMP DE ASTEPTARE LA GHISEU MIC,PERSONAL DISPUS SA DIALOGHEZE AMABIL CU CLIENTII !!

  42. serban greti says:

    Banca Raiffeisen pentru mine este egal cu profesionalism si seriozitate.

  43. laura says:

    Servicii de calitate, personal profesionist si amabil atitudine relaxata , rapiditate , in plus sunt acesibili , gasesc usor bancomatele lor

  44. laura says:

    Servicii de calitate, personal profesionist si amabil atitudine relaxata , rapiditate , in plus sunt acesibili , gasesc usor bancomatele lor

  45. albus ramona says:

    Pentru mine Raiffeisen Bank reprezinta o banca de incredere, cu foarte mare promptitudine, seriozitate, incredere,tocmai de aceea mi-am depozitat si o parte din economiile mele

  46. Hegyi Botond says:

    Profesionalims,incredere,performanta.

  47. Puiu Silvia says:

    Serviciul clienti m-a impresionat cel mai mult. Sunt prompti si politicosi.

  48. P. Robert says:

    Ceea ce apreciez la Raiffeisen Bank este ca au un personal care este foarte amabil cu clientii, au servicii de top si calitate, dar sunt si foarte seriosi.

  49. eugen precup says:

    Pentru mine Raiffeisen Bank reprezinta o banca de incredere, cu foarte mare promptitudine, seriozitate, incredere din toate puntele de vedere atat al angajatilor cat si a managerilor. Ce imi place mult este serviciul Raiffeisen Online pentru ca reprezinta un mod simplu si rapid de informare privind contul tau personal. Sunt clientul lor de ceva vreme, 6 ani, si am beneficiat de numeroase facilitati in care as aminti optiunea student a contului meu in care beneficiez de comision 0%. Un ultim foarte important vreau sa evidentiez anume ca Raiffeisen este sigura si securizata privind tranzactiile bancare ceea ce este foarte important pentru clienti . Va multumesc si succes in continuare !

  50. MeliV says:

    Imi aduc aminte de zilele de vara pedaland pe bicicleta galbena studentObike si ma gandesc cu admiratie la toate proiectele indraznete derulate de Raiffeisen Comunitati, frunti descretite care inteleg ca numai intorcandu-ti privirea catre societatea din care faci parte, progresezi si te simti bine.