MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Tu ce apreciezi la Raiffeisen Bank?

Cand banca ta iti spune ca a castigat mari premii internationale, te bucuri un pic pentru succesul sau. La urma urmei, aceasta apreciere ti se datoreaza intr-o anumita masura.

Raiffeisen Bank transmite acum tuturor clientilor sai succesul avut. Presa de specialitate internationala, care analizeaza an de an activitatea bancilor, i-a oferit 4 mari premii in 2013. Este un succes fara precedent in Romania, in sistemul bancar.

De unde vine acest record? De la cei 2.000.000 de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si 7.500 de corporatii mari si medii. Peste un milion de oameni incaseaza veniturile prin Raiffeisen si aproximativ 430.000 detin un card la ei.

Eu, ca om al Internetului, am gasit foarte relevant faptul ca Raiffeisen are in acest moment cei mai multi utilizatori de Internet Banking: 660.000. Mai mult, aplicatia pentru smartphones a ajuns la 90.000 de utilizatori.

Dar ce conteaza pentru mine dincolo de aceste cifre mari? Conteaza cum sunt tratat in banca asa cum conteaza cum sunt tratat intr-un restaurant sau magazin (offline sau online). Cred ca nu peste mult timp Customer Care-ul va deveni cea mai buna forma de publicitate.

CONCURSUL MANAFU.RO – CASTIGA UN IPHONE 5C
Screen Shot 2014-03-04 at 17.18.36Fiind parte din campania de comunicare a bancii initiez pe blog un concurs dedicat celor care lucreaza cu Raiffeisen sau au intrat in contact cu serviciile sale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea: “Ce reprezinta Raiffeisen pentru tine?”. Vrem sa aflam ce v-a apropiat de banca si ce apreciati cel mai mult la serviciile sale.

Scrieti asadar in comentarii, intr-o faza scurta, despre relatia voastra cu banca: ce va place, ce apreciati, o intamplare placuta sau un serviciu deosebit. Peste o saptamana voi trage la sorti castigatorul.

Premiul este un iPhone 5C, unul dintre cele mai dorite gadget-uri in acest moment. Castigatorul va fi anuntat in cadrul acestui post, miercuri, 12 martie.

Poti castiga si alte premii pe pagina de Facebook a Raiffeisen si in microsite-ul dedicat acestui moment.

DESCHIDEREA FATA DE CLIENT
O campanie in social media pentru milioane de clienti vine si cu o promisiune din partea bancii. In era retelelor sociale, a blogging-ului si a aplicatiilor de messaging, Raiffeisen isi arata deschiderea fata de client si isi mobilizeaza mai mult echipa de customer care.

Si desi o lege universal valabila spune ca nu vom putea niciodata sa fim placuti de toata lumea, nimic nu ne impiedica sa incercam sa ii multumim pe cat mai multi.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul va fi anuntat miercuri.
UPDATE: 2: Castigatorul concursului, desemnat prin tragere la sorti este: Sergiu Ch.

Screen Shot 2014-03-04 at 17.13.50

244 comentarii

  1. eliana irimescu says:

    promptitudine, seriozitate, incredere

  2. Raluca Tudor says:

    Inca nu am colaborat cu aceasta banca.

  3. Borzasi Andrei says:

    BANK

    R apiditate
    A ccesibilitate
    I ncredere
    F lexibilitate
    F aciliatate
    E fectuari rapide
    I novatie
    S eriozitate
    E leganta
    N umber ONE!

  4. Lazar Liliana Gabriela says:

    Imi place Raiffeisen Bank, pt. ca se implica in acte de caritate.

  5. Petrea Ionut says:

    Pentru mine Raiffeisen Bank inseamna speranta.

  6. Eugenia Nitu says:

    Folosesc serviciile bancii de ceva ani. Nu mi s-a intamplat sa fiu intr-o situatie neplacuta.

  7. Manase Cristian says:

    Eu spun, din proprie experienta, ca mai mult decat servicii, profesionalism si alte bla-bla-uri despre care nu prea ma pricep si care ar putea sa devina un limbaj de lemn, cei de la Raiffeisen au o comunicare foarte buna cu clientii… De ce spun asta? Acum cateva luni am primit un telefon de la un angajat Raiffeisen prin care mi s-a spus ca cineva a incercat sa faca o tranzactie pe la un hotel din Statele Unite. Imediat li s-a parut ceva suspect si au luat legatura cu mine, Mi-au spus cam ce trebuie sa fac in momentele imediate, mi-au recomandat sa blochez cardul si sa imi emita altul nou… Mi-a placut ca le pasa si asta a fost un mae plus pentru ei. Am mai avut probleme cu cardurile si la alte banci, insa niciodata nu am avut senzatia ca altora le pasa de clientii lor. Pentru mine, desi nu agreez bancile in special, Raiffeisen reprezinta varful!

  8. Tiberiur says:

    Ce-mi place mie la Raiffeisen? Faptul ca nu trebuie sa schimb 2 ghisee atunci cand trebuie sa scot niste bani prin Western Union. Lucrul asta ma face sa ma duc tot timpul la banca lor.

  9. Perijoc Nicoleta Sofia says:

    Banca Reiffeisen este singura care m-a ajutat sa-mi indeplinesc visul de a avea o casa a mea.

  10. Vlad D. says:

    Personal de exceptie, din toate punctele de vedere si rapiditate in efectuarea operatiilor.

  11. Andreea Onica says:

    Sunt cei mai seriosi de pe piata, la ora actuala.

  12. doina says:

    eu colaborez de mai mult timp cu banca si sant multumita apreciez siguranta,seriozitatea si comisioanele sant acceptabile

  13. flexibilitate, seriozitate

  14. Pasare Mihaela says:

    Pentru mine Raiffeisen Bank inseamna incredere, rapiditate, seriozitate

  15. Imi place la Reiffeisen Bank ca este o banca serioasa, intotdeauna acolo cand ai nevoie de ceva.

  16. Teodor says:

    FAptul ca nu percep comisioane la extragere ATM

  17. cotinghiu stefan says:

    apreciez promtitudinea

  18. nico says:

    Am fost multumita de aceasta banca;am cardul de salariu aici si am avut si un credit:)

  19. Catalin Constantin says:

    Raiffeisen este pentru mine cea mai serioasa banca de pe piata romaneasca la ora actuala, apreciez la Raiffeisen calitatea serviciilor oferite, iar serviciul online este foarte usor de utilizat

  20. Ador raiffeisen bank..Accesibilitate,rapiditate,reprezinta o banca de incredere,ador serviciul Raiffeisen Online deoarece imi pot controla contul personal,o banca serioasa,angajatii,niste oameni seriosi,amabili.Multumesc frumos.

  21. Spiridon Stefan says:

    pentru mine banca aceasta reprezinta un seif intr-un alt seif!

  22. mihai florin says:

    raiffeisen bank este siguranta ,seriozitate ….de drum lung..am la ei pe card salariul de 10 ani..am schimbat 3 carduri ca au expirat..dar nu si banca,asta spune totul.

  23. POPA says:

    Raiffeisen Bank este o banca care imi da mare incredere in ea prin seriozitatea si soliditatea ei.Servicii impecabile si intotdeauna iti poate aduce si premii surpriza !

  24. Ghergut Paul says:

    Lucrez cu EA din 2007,am incredere in Raiffeisen Bank,respect si numai bine .

  25. Costel says:

    Pentru mine Reiffeisen este o banca de prestigiu.

  26. Rodica Vilceleanu says:

    Imi plac serviciile oferite de Raiffeisen Bank fiind banca mea de incredere.Imi place atentia pe care o acorda clientilor ,serviciile pe care le ofera ,faptul ca au retea mare de bancomate si servicii adaptate nevoilor mele

  27. moisac daniel says:

    la Raiffeisen,eu ma simt ca acasa

  28. zamfira petruta says:

    Raiffeisen Bank este o banca care ofera seriozitate,incredere,promptitudine

  29. Catalin Neagoe says:

    Eu la Raiffeisen Bank apreciez am de apreciat 10 lucruri:
    Responsabilite
    Amabilitate
    Inovatie
    Fidelitate
    Flexibilitate
    Eficienta
    Impartialitate
    Solidaritate
    Entuziasm
    Noutate

  30. VALENTINA CRISTEA says:

    O banca serioasa,cu multe avantaje si flexibila pentru nevoile mele.
    NU AS SCHIBA-O CU O ALTA BANCA!!!!!

  31. Lacry says:

    Raiffeisen BANK iti ofera cele mai bune servicii indiferent de nevoile tale, cel mai mult imi place atunci cand primesc bursa si pot sa consult bugetul meu fara sa imi fac griji ca mi se ia bani pe chitanta sau alte alea 😀

  32. Beatrice Manta says:

    La Raiffeisen am apreciat mereu viteza de reactie, amabilitatea, solutiile avantajoase, intelegerea, confidentialitatea si delicatetea cu care rezolvam impreuna problemele care apar cateodata. Raiffeisen este un partener de incredere cu care discut de fiecare data cu aceeasi placere.

  33. Manzur Dan says:

    Imi place Raiffeisen pentru flexibilitatea produselor, siguranta oferita clientilor si pentru personalul foarte bine instruit si amabil.

  34. Raiffeisen Bank reprezinta pentru mine, cel mai de incredere partener de afaceri!

  35. mircea marian says:

    Internet banking-ul mi se pare super Ok! Foarte intuitiv, rapid, user friendly si are tot ce ti-ai putea dori de la un astfel de serviciu. Eviti cozile la ghiseu si de la semafor intr-o maniera eleganta!

  36. Raluca Cirjan says:

    Cand am fost studenta imi primeam bursa prin cardul de student. Acum imi doresc o casa a mea si sper ca Raiffeisen sa-mi fie din nou alaturi.

  37. Eric Victor says:

    Serviciile bancii au fost mereu dintre cele mai bune, incepand de la primirea calda si respectuoasa a gardianului pana la consulatanti. Ultima data, acum un an, am fost sa platesc ultima rata a tatalui meu la banca dumneavoastra, iar doamna de la casierie m-a instiintat chiar imi aduc aminte vorbele dansei”Va rog frumos sa il anuntati pe tatal dumneavoastra sa vina in Constanta sa inchida sau sa vorbim de noi servicii cu banca”. Am ramas surprins cat de frumos mi-a vorbit tinand cont ca eu aveam doar 20 de ani. Mi-a oferit respectul pe care putine banci ofera unui tanar. Astfel respectul si seriozitatea fata de clienti m-au apropiat de banca si voi tine minte acele cuvinte ale doamnei de la casierie multa vreme.

  38. Balaban Constantin says:

    Reiffeisen este banca de unde familia mea primeste salariul pe card. Este o banca super ok!

  39. Ion Giurgiu says:

    Raiffeinsen este banca care a avut cu mine o relatie corecta,sunt profesionisti,cu un personal amabil care iti ofera mereu cea mai buna varianta la problema pe care o ai.

  40. Mogoroase Florentina says:

    Imi place Raiffeisen Bank pentru ca ofera atentie clientilor si au foarte multe servici pentru nevoile fiecaruia.

  41. Elisabeta Taraboanta says:

    Cel mai mult apreciez seriozitatea acestei banci , poate acesta este motivul pentru care am si cardul de salarii aici. Seriozitatea unei banci este cea mai importanta deoarece in momentul in care ai banii aici , de care depindem cu totii inseamna ca incredintezi bancii o mare responsabilitate.Deci Raiffeisen este o banca responsabila, este banca noastra de incredere.

  42. ion grivei says:

    Banca care a fost aproape de cate ori am avut nevoie de ajutor

  43. paula says:

    La Raiffeisen am apreciat mereu viteza de reactie, amabilitatea, solutiile avantajoase, intelegerea, confidentialitatea si delicatetea cu care rezolvam impreuna problemele care apar cateodata iti ofera cele mai bune servicii indiferent de nevoile tale,Raiffeisen este o banca responsabila, este banca noastra de incredere.

  44. Sava Catalin says:

    Raiffeisen Bank Romania inseamna un partener de afacere excelent.

  45. Andra says:

    Relatia cu angajatii din front office: rapizi si de ajutor.

  46. pascu simion says:

    ….imi place fiindca are o mana de dat pensia nr. 13 celor putini,de dragul concursului, pot sa renunt la postas daca dincolo de avans mai exista viata……

  47. Coman Didina says:

    Respect, Rapiditate, Competenta, Profesionalism

  48. Morosan Lucian says:

    Pentru mine, Raiffeisen Bank, inseamna sursa mea de incredere, doar aici, am posibilitatea de a-mi indeplini nevoile personale si financiare! Este banca tuturor posibilitatilor!

  49. Cristea Alexandra says:

    Aceasta banca imi place deoarece are angajati amabili ,este o banca serioasa
    si ajuta la indeplinirea unor visuri, cum ar fi acela de a avea o casa.

  50. Manta says:

    Seriozitate si promtitudine in relatia cu clientul