MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine sunt si ce fac online utilizatorii de Internet din Romania

In Romania, sunt mai multi utilizatori de Internet mobil decat cei care il acceseaza in mod “traditional”. Estimarea locala ar fi undeva la 12 milioane. Cine are date la indemana e rugat sa intervina. In acelasi timp, Internet Live Stats estimeaza ca la jumatatea anului 2014, sunt 11.178.477 utilizatori de Internet, la noi in tara. Pe orice fel de dispozitiv. De cele mai multe ori insa, ne place sa lucram cu “numarul psihologic” de 10.000.000 de utilizatori. In prezentari la clienti, in conferinte, articole etc.

Desi Gemius Research a “numarat” la finalul anului trecut doar 8,8 milioane de romani pe Internet, studiul sau, Online Landscape : South East Europe, aduce cateva concluzii interesante. Le gasit pe toate aici, iar studiul este aici.

Din toate informatiile Gemius, am extras infograficul de mai jos. Am gasit foarte interesant modul in care barbatii si femeile se preocupa sunt preocupati de sanatate. Ei se protejeaza in fata ecranelor, ele se informeaza online.

Infografic Utilizatori Romani de Internet

 

Sursa foto: © Cornelius20 | Dreamstime.com

3 comentarii

  1. Liviu R. says:

    Google, prin datele AdWords, coteaza Romania la 14.300.000 utilizatori de internet.
    Interesant studiul. 🙂

  2. […] Cine sunt și ce fac online utilizatorii de Internet din România? . About Bogdan Pater […]

  3. […] nu are Internet pe mobil locuri cu WiFi sunt destule iar acasa routerul wi-fi este nelipsit. Dupa unii sunt mai multi utilizatori in Romania care acceseaza internetul de pe mobil decat cei ce acceseaza […]

Comentează