MANAFU*

Abonamente Evensys

Ofer doua carduri Flying Blue Silver

flying-blue

Am vorbit de cateva ori pe blog despre cardul de fidelizare Flying Blue de la Air France si KLM. Este cardul care imi ofera prioritate si un bagaj extra pe mai multe linii aeriene. Am ocazia acum sa va ofer doua carduri Silver. Va ofera beneficiile de mai sus pe 31 linii aeriene, printre care se afla KLM, Air France, Tarom, Delta etc.

Cum poti castiga cardul Flying Blue Silver

Flying Blue a creat o simpatica aplicatie pe Facebook, care creeaza un simpatic clip video din pozele tale din vacantele anului trecut. Intra asadar in aplicatie si creeaza un clip personal. Primesti automat pana la 2.500 de Mile Bonus. Vino apoi aici si lasa link-ul clipului in comentarii.

Pentru a crea clipul trebuie mai intai sa soliciti un card Flying Blue direct in aplicatie. Este un card basic, care va fi – in cazul in care castigi – la nivelul Silver. La finalul lunii voi trage la sorti cei doi castigatori.

Despre Flying Blue Silver

Cardul Silver Flying Blue reprezinta prima etapa a nivelului Elite si aduce posesorilor avantaje precum posibilitatea de a lua bagaj extra, de a beneficia de 50% mai multe Award Miles pe zborurile SkyTeam sau de a avea acces la liniile speciale SkyPriority. De asemenea, cei care detin un card Silver Flying Blue se bucura de un statut preferential pe listele de asteptare si beneficiaza de un discount de 25% la clasa Economy Comfort pe zborurile KLM si Delta.

Intra in aplicatie!

Viata-e-mai-dulce-cu-Flying-Blue-on-Facebook

 

UPDATE: Castigatorii celor doua carduri Silver sunt Rares si Adina. Multumesc tuturor pentru participare!

15 comentarii

  1. Teo says:

    Am accesat aplica si am solicitat cardul Flying Blue. Pe facebook nu mi-a realizat niciun clip, nu prea dau check-in 🙂

  2. Robert says:

    Gata cardul si la mine, desi s-ar putea sa am deja cont pe acolo, nici eu nu am vazut niciun filmulet desi stiu sigur ca am fost in vreo 3 tari anul trecut, ciudat mi-a zis ca nu am calatorit, o fi bine sau rau 🙂

  3. Marian says:

    Gata si eu cu cardul. Oare va fi trimis prin posta, sau trebuie sa il ridic de undeva?

  4. Adi says:

    Am primit datele despre card 🙂

    Chiar zbor cu KLM-ul in septembrie 🙂

  5. rebreanu sebastian says:

    https://apps.facebook.com/1435460233385583/play/YSZlSj Multumesc de concurs. Poate am noroc 🙂

  6. Cristi says:

    Flimuletul meu https://apps.facebook.com/1435460233385583/play/2yDplY (nu stiu daca am mai comentat odata, daca da te rog sa stergi unul din comentarii)

  7. Silviu says:

    Am trecut prin link, mi-am facut card, insa facebook da ecran alb mai departe. Poate am noroc la tine la concurs. Codul meu de membru este 2114407572

  8. Andrei Procaru says:

    Buna seara . Iata aici clip-ul https://apps.facebook.com/1435460233385583/play/mtD4Rr.Tocmai m-am intors dintr-o scurta vacanta la Amsterdam , unde au fost niste cozi masive la check-in.In schimb la sky priority era cu totul alta poveste , era totusi coada dar se misca mult mai repede 🙂