MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Septembrie 2014)

In Romania, putem spune ca Instagram va fi marele castigator pe teritoriul social media, in 2014. Cu o crestere constanta, sustinuta mai ales de utilizatori, dar si de cateva branduri si cativa entuziasti, reteaua de photo & video sharing se apropie de 150.000 de conturi deschise pe plan local.

Numai ca ramane in urma cu numarul de utilizatori activi. Acesta este in mare acelasi ca in lunile anterioare, ceea ce ar putea sa ne spuna ca avem de-a face cu inca o platforma pentru early adopters, asa cum se mentine Twitter de ani de zile.

Asteptam insa mai multe branduri si initiative pe Instagram. Poate asa, cresterea conturilor va fi completata de o crestere a volumului de utilizatori activi.

Twitter va avea probabil un an mai bun in 2015. Abia a deschis noi “teritorii” si oportunitati. E foarte devreme de aceea sa speram la o relansare a mediului.

In rest, putem spune ca romanul ramane fidel Facebook, WhatsApp si YouTube. Si de aceea un traditionalist. Sa intreb daca foloseste cineva Snapchat la noi?

Social-Media-in-Romania-Septembrie-2014

Sursa foto: © Bantuquka | Dreamstime.com

4 comentarii

  1. Papa says:

    Snapchat este foarte popular în Franța în rândul tinerilor de liceu.

  2. eljijinews says:

    Mie personal nu mi se pare asa de “cool” instagram… Facebook si Twitter raman de baza. Crestere mare vad pe LinkedIn.

Comentează