MANAFU*

Abonamente Evensys

Daca imi permiteti, domnule Iohannis, am o recomandare!

iohannis

Am prins era social media de la începuturile sale, pe vremea când orice candidat politic mai spălat îşi făcea cont de Twitter, preşedinţi şi aspiranţi dădeau follow influencer-ilor, iar figuri controversate scriau bloguri. Am văzut de atunci câteva încercări de “Revoluţii Online”. Ca o paranteză, au fost ani cu campanii politice online mult mai creative ca acum.

În toate campaniile anterioare, candidaţii şi-au ascultat sfătuitorii sau le-au dat mână liberă pentru promovarea pe Internet. “Trebuie să fiţi pe Twitter!”, “Trebuie să faceţi un viral!”. Şi aşa apăreau conturile de micro-blogging şi clipurile pe YouTube. Numai că tot efortul era făcut pe perioada campaniei şi atât. După alegeri (oricare au fost ele), polticienii dispăreau din online.

Domnule Iohannis, aţi avut o comunicare curată şi coerentă pe Internet, proiectaţi o imagine serioasă şi de încredere pentru cel puţin 6 milioane de români şi, în ultimele zile, ne-aţi arătat cât de uman puteţi fi şi ce familie frumoasă aveţi. Oamenii va apreciază, va invită la întâlniri regale, va roagă să cântaţi imnul pe terenul de sport, fac coadă pentru o carte despre care nu ştiau că există până mai ieri şi cu siguranţă v-ar saluta respectuos pe pista de biciclete dacă v-ar întâlni.

Rămâneţi pe Internet, domnule Iohannis. Continuaţi să ne arătaţi partea umană şi lucrul bine făcut şi dincolo de campanie, pentru că dacă – Doamne fereşte! – clasa politică nu vă va susţine, cei 6 milioane de români îşi vor face din nou auzită vocea.

Sursa foto: © Andreykuzmin | Dreamstime.com

1 comentariu

  1. cartus says:

    Cred, de fapt sunt sigur ca stii,( dar asa de dragul povestii) ca realizezi ca nu o facea personal, nu? Ca avea pe cineva care o facea in numele lui? Ca nu are timp de asa ceva sa o faca personal? #caidee

Comentează