MANAFU*

Abonamente Evensys

eMAG lanseaza in weekend targul de carte & media

carti

O să fie un an foarte interesant în comerţul online. Eu zic că va fi anul în care comerţul tradiţional va începe să simtă din ce în ce mai mult presiunea promoţiilor din mediul online. Pe de altă parte şi obiceiurile de cumpărare se vor schimba. Şi anul va fi cu atât mai interesant cu cât în mall-urile din Bucureşti se simte de câteva luni o emulaţie în lansări şi relansări de magazine. În acelaşi timp, jucătorii online şi-au “încărcat” armele promoţionale în 2014 şi vor bombarda şi mai mult cu oferte tactice în 2015.

Nici nu a început bine anul, că eMAG, de pildă, anunţă o nouă campanie promoţională. Organizează în acest weekend un târg de carte & media online. Ce mi se pare interesant este că scoate în faţă colecţia de cărţi de dezvoltare personală şi profesională. Este început de an, oamenii s-au obişnuit să îşi facă “rezoluţii”, este momentul în care ne dorim să fim mai buni şi căutăm să ne încărcăm cu energie pozitivă, care să ţină măcar până la vacanţa de vară. eMAG joacă tactic deci şi propune discount-uri de până la 65% la colecţia “Dezvoltare Personală”.

Eu vă recomand “Artă Războiului”, de Sun Tzu. Rămâne de actualitate şi avem mereu ceva de învăţat din ea. Iar dacă a citit deja cineva “Fetele rele obţin tot ce vor, Fetele bune nu pierd nimic” (Ute Erhardt), să îmi spună şi mie dacă merită să fac achiziţia.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a târgului de carte eMAG.

Sursa foto: Kamil Porembiński

1 comentariu

  1. Gabriela says:

    “Arta Războiului” este un must pentru lista de lecturi.
    Colecția “Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor” + “Fetele rele obțin tot ce vor, fetele bune nu pierd nimic” nu este cea mai inspirațională sau motivațională, doar titlurile fac banii dpmdv – se exagerează mult prea mult pe subiectul importanței femeii în societate, trecându-se mult peste egalitatea între sexe.

Comentează