MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone aduce LG Flex 2 (P)

lg-flex-2

LG este unul dintre brandurile care vine mereu cu multe inovaţii. Printre ele s-a numărat şi modelul de smartphone LG Flex, care a adus pe piaţă primul ecran curbat. Am avut ocazia, atunci la lansare, să îl testez şi îmi amintesc că pe lângă acel feeling ciudat, dar uimitor pe care îl dădea ecranul, modelul venea cu specificaţii de top.

Vodafone a anunţat ieri disponibilitatea în precomandă, în România, a urmaşului acestui telefon. LG Flex 2 promite un upgrade demn de anul 2015. Pe lângă forma elegantă şi ecranul Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci, terminalul dispune de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, iar prin Fast Charge, permite încărcarea bateriei de 3000mAh până la aproape 50%, în aproximativ jumătate de oră.

Noul smartphone este disponibil la Vodafone, în pre-comandă online, prin Call Center, în reţeaua de magazine proprii Vodafone sau ale partenerilor, împreună cu abonamentul RED 39, la preţul de 199 euro (TVA inclus). În plus, clienţii operatorului pot opta şi pentru noul smartphone LG Leon, funcţionează cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop şi oferă un ecran generos, de 4,5 inci.

Comentează