MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce un “La multi ani!” e mai puternic decat un “Like”

la-multi-ani

Un studiu GlobalWebIndex spune că 7 din 10 utilizatori de Facebook au dat cel puţin un Like în ultima lună. Acum să ne imaginăm un pic cum ar fi viaţa noastră de zi cu zi fără acest Like şi cât de “important” a devenit el pentru noi.

Astăzi, Facebook mi-a arătat că şase prieteni îşi aniversează ziua de naştere. Pe unii îi ştiu din comunitatea online, pe unii nu i-am mai văzut din liceu, fiind plecaţi prin alte ţări. Le-am zis tuturor La mulţi ani!.

Dau foarte puţine Like-uri, dar când dau, cred că o fac cu însemnătate. Nu mă împrietenesc cu oricine pe Facebook, chiar încerc să scap de “prietenii” asociaţii, baruri, firme de tot felul şi mi-am impus o limita de 2.000 de contacte. De ceva vreme însă încerc în fiecare zi să zic tuturor prietenilor La mulţi ani!.

Acest La mulţi ani!, aşa scurt şi impersonal cum pare, creează o amintire de moment, o legătură cu persoană aniversată, un gând bun, un zâmbet şi o senzaţie de bine. Cel puţin mie. E mare lucru, cred, în vieţile noastre agitate în care timpul nu ne mai ajunge şi sunt atâtea lucruri de făcut. Seara nu mai ştii la ce ai dat Like dimineaţă, însă cu fiecare prieten sau cunoscut ai cel puţin o amintire vie.

Sursa foto: © Andreykuzmin | Dreamstime.com

2 comentarii

  1. Asa-i, eu cand am vreme mai trec si dincolo de doar “La multi ani!”, dar putem spune ca cel putin cu un “La Multi Ani!” toti suntem datori 🙂

  2. Fireman says:

    Un mesaj de “La multi ani” este metoda ideala de a arata sarbatoritului ca te gandesti la el.

Comentează