MANAFU*

Abonamente Evensys

TIFF, locul evenimentelor memorabile

discoteca

Când spui TIFF, te gândești în primul rând la film, la multe filme. TIFF este însă mai mult decât un festival de film. Este și o mare scenă pentru multe trupe de muzică, petreceri memorabile, un loc pentru întâlniri informale și o ocazie de a petrece “€œtimp de calitate” în locuri frumoase, cum este castelul Banffy din Bonțida.

Urmăresc agenda evenimentelor muzicale și mă bucur să descopăr genuri pentru toate gusturile, de la rock și jazz la electro și ritmuri balcanice. Am regăsit în program chiar și o seară de discotecă, așa cum aveam în anii ‘€™80, cu doi artiști români consacrați, Stela Enache și Silvia Dumitrescu.

Stau acum în fața calculatorului și încerc să îmi fac propria agendă pentru zilele următoare. Este greu să aleg, dar sper să nu ratez cele mai bune momente. TIFF poate părea un moment de relaxare, o fugă de la birou, însă este cu adevărat un maraton de evenimente speciale.

***
Sunt și anul acesta, la TIFF, reporter de festival, la invitația Raiffeisen Bank, sponsorul principal al evenimentului. Alături de Cristina Bazavan, voi caută să arăt celor care ne urmăresc de la distanță cele mai bune momente ale festivalului.

Comentează