MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand un mall se apuca de video blogging

Vedem și la noi tot felul de idei din partea brandurilor care vor mai mult decât o prezență pe Facebook, atunci când vorbim despre implicarea în social media. Mall-ul Sun Plaza a avut o idee extraordinară pentru piața locală. A capitalizat pe videoblogging, unul dintre trend-urile mari ale anului.

Sun Vloggers își propune să aducă în față camerei video chiar pe cei care muncesc în mall, pe vânzătorii din magazine, pe cei care fac afaceri acolo. Primul episod îl are în prim plan pe Aleksei, consultant de vânzări în magazinul VGeneration.

Rămâne de văzut cum va promova Sun Plaza această serie web, căci e nevoie un efort în plus pentru a avea succes. Chiar sunt curios cum se va dezvolta inițiativa. Voi ce credeți?

3 comentarii

  1. zoltybogata says:

    Chiar că e mai greu și nici nu mă așteptam să fie așa, am încercat la mine cu videoblogging și se pare că omului este mai ușor să citească, de cât să privească 🙁 .Multă sănătate

  2. ddr says:

    Rezultatul va depinde probabil foarte mult de povestile oamenilor. Daca vor fi toate pe formatul: “Imi place foarte mult sa lucrez la magazinul X pentru ca motive” atunci nu cred ca va reusi sa atraga atentia.

    Daca se va axa pe experientele si trairile oamenilor de acolo si sa lase latura comerciala pe plan secund (sau preferabil sa o strecoare foarte subtil doar ca niste cadre de fundal), atunci s-ar putea sa iasa ceva ok.

    Cine stie, poate vor gasi si ei un Alex de la Target pe acolo.

Comentează