MANAFU*

Abonamente Evensys

5 oameni care te scot din minti dupa tragedia din Club Colectiv

 

hateri-si-trolli
M-am întrebat de câteva ori în aceste zile dacă existența Facebook are o valoare sau nu în aceste zile, după tragedia din Clubul Colectiv. Pe de o parte, Facebook a adus știrea și multe informații în toată lumea, a mobilizat oameni și a ajutat victime. Pe de altă parte, a fost locul de “joacă” pentru oameni fără discernământ, clovni de Internet și persoane pline de ură. Într-un singur status pe contul meu personal am avut neplăcerea să întâlnesc cel puțin cinci indivizii fără minte.

Omul fără logică – tot ce spune nu are niciun sens. Poate doar pentru el, pentru că oricum știe cel mai bine.

Troll-ul bine intenționat – combate orice inițiativă pentru binele celor afectați de tragedie și în același timp vrea să vadă mâine execuții în public.

Omul rupt de subiect – înțelege puțin ce se întâmplă în jurul lui, nu are o părere despre subiectul momentului, însă agită spiritele pe alte subiecte (cutremure, situația din învățământ, poliția română etc)

Resemnatul – el știe că oricum nu se va întâmpla nimic bun și îi pare rău pentru asta.

Indignatul – pentru el e deja prea mult, prea mult “zgomot”, prea multă agitație. Pentru ce? Că oricum știe el cum sunt românii de fapt.

Tind să cred că în ciudă descreieraților întâlniți, Facebook a contat spre binele multora și a avut un impact mai mare decât la alegerile de acum un an. Există o forță aici care trebuie să erupă.

Tags:

6 comentarii

  1. Octav says:

    O mica precizare… In titlu ai scris Control… Ai încurcat cluburile

  2. Tudor says:

    As adauga Conspiratistul – cel care ne ofera dovezi ca a fost un asasinat colectiv.

  3. Scuze, Octav. M-am grabit!

  4. There is no free meal. Supernet, 4G, dispozitive mobile, vin cu un pret pentru Romania: daca societatea este ok atunci si manifestarile in Internet sunt ok. Daca societatea are probleme cu scara valorilor si cu reperele morale, avansul tehnologic, Internetul, scot ce este mai rau din noi. PS: 25.000 de oameni care imi plac, sunt cei impreuna cu care am fost aseara in strada.

  5. Pagina T says:

    si uite ca a fost nevoie de niste suflete ridicate la cer sa cada un guvern

  6. Iulia says:

    Pacat ca a fost nevoie ca atatia oameni nevinovati sa plece dintre noi pentru ca autoritatile sa inceapa sa ia masuri. Putem doar sa speram ca acest rau va aduce un bine.

Comentează