MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne place laptele, dar nu in cafea!

Ca ambasador Olympus, am mereu ocazia să testez cele mai noi produse și acces la cele mai noi campanii de comunicare. Cu ocazia relansării site-ului Olympus și a noilor ambalaje, brandul a făcut public un studiu interesant despre consumul de lapte în România. Îl împărtășesc acum nu doar ca o noutate, ci și din prisma importanței pe care românii o dau produselor lactate și laptelui în general.

Peste jumătate dintre români consumă lapte o dată sau de mai multe ori pe zi. Mai mult, studiul dezvăluie faptul că 71% dintre respondenți asociază laptele cu prima parte a zilei și îl consumă în diferite feluri la micul dejun. De asemenea, rezultatele arată că 1 din 3 gospodarii consumă 2-3 litri de lapte pe săptămână, 41% dintre respondenți declarând că toți membrii familiei consumă lapte în mod regulat. Interesant este că doar 9% dintre respondenți spun că folosesc laptele în cafea. Eu bănuiam că sunt mai mulți.

Pentru a susține consumul de lapte în rândul românilor, Olympus România a pornit recent o campanie TV și, de asemenea, oferă informații complete despre toată gamă de produse pe noul site, alături de o serie rețete realizate de amica Irina Bucșa, finalist la MasterChef.

Olympus_Consumul-de-lapte

Olympus în România

Olympus oferă pe piața din România o gamă completă de lapte, pe gustul fiecăruia: lapte de consum (1,5% și 3,5% grăsime), lapte UHT (1,5% și 3,5% grăsime), lapte de consum ecologic 3,5% grăsime și lapte de capră.

Grupul Olympus este prezent în România din 1999. în ultimii 16 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a imbunătăti metodele de creștere și îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în colectarea laptelui.

****
Autorul blogului Manafu.ro este implicat în campaniile de comunicare al brandului Olympus pe piață locală.

Sursa foto: © Dolgachov | Dreamstime.com

2 comentarii

  1. karmapolice says:

    din pacate aproape tot laptele e de plastic…eu iau de la o taranca din spatele curtii..nu am incredere in laptele de pe piata

  2. Simona says:

    Ciudat! Si eu as fi spus ca mai multi beau cafeaua cu lapte. Majoritatea oamenilor pe care ii cunosc beau cafeaua cu lapte…

Comentează