MANAFU*

Abonamente Evensys

Uitati de WowApp, faceti loc in telefon pentru Peach!

aplicatia-peach

Facebook a anunțat recent că Messenger a ajuns la 800 de milioane de utilizatori (pe lună). WhatsApp, tot o proprietate Facebook, se laudă cu 900 de milioane și va trece cu siguranță în acest an de un miliard de utilizatori. Pe “piața mesageriei” există mai mulți jucători notabili (SnapChat, BBM, WeChat, Kik, Line, Viber) și o serie de challengers (Telegram, Yik Yak, WowApp, Yahoo Messenger). Locul e așadar destul de aglomerat. Cu toate acestea, din când în când, mai apare o jucărie care se bucură de multe apariții în presă Este și cazul aplicației Peach.

Ce este și ce face Peach?

În mare, Peach este o aplicație de mesagerie ca oricare alta. Ce o face deosebită este felul în care utilizatorul o folosește. Cu ajutorul unor cuvinte “magice”, diverse funcții pot fi activate. De pildă, “here” pentru aflarea locului, “draw” pentru a desena, “gif” pentru a găsi o imagine animată, “song” pentru a distribui o piesă etc.

Unii spun că Peach este noul Twitter, ceva simplu de folosit cu mult entuziasm. Twitter nu o duce prea bine azi, la fel se poate spune și despre Ello, o altă “bombă” din media sau despre Diaspora.

Sunt curios. Voi veți folosi Peach?

6 comentarii

  1. Savlovschi says:

    Mi-am facut cont acum sa-mi “ocup” numele. La twitter l-am pierdut si-mi pare rau. O sa ma joc putin cu aplicatia si poate revin cu impresii.

  2. Costin says:

    Își mai amintea cineva? :-)))))

  3. Robert says:

    Este doar pentru Apple, pe android nu este disponibila !

  4. Faza a fost ca in Dubai mergea doar WowApp pentru videocall si Skype. Nu am incercat Facetime. Insa WowApp a mers brici. Aplicatia e foarte OK. Nu ne-a placut noua cum a fost lansata.

  5. Costin says:

    Sure thing, e un Skype killer.
    Altfel, lansarea e problema :))))))))

  6. JimyyHHAS says:

    huh? mda, un fel de path cu niste comenzi text in loc de icoane, nice.. not.
    ps. am zis cat de idiot imi pare cand se lanseaza o aplicatie doar pe iphone desi nu e specifica functiilor ios? n-am zis pentru ca e la mintea cocosului.
    astept ‘investitorii’ sa o faca ‘unicorn’ si apoi sa traga apa, nexttt

Comentează