MANAFU*

Abonamente Evensys

15 seriale noi de urmarit in 2016

seriale-tv-2016

Toată lumea așteaptă probabil să vadă noile sezoane din Game of Thrones și House of Cards. Însă acestea sunt deja serii consacrate. Ce mai e nou?, aceasta e întrebarea. Începutul de an a anunțat multe seriale ce par interesante. Evident, unele dintre ele vor dispărea după primul sezon. Așa-i în viață. Altele vor merge mai departe. Nu întotdeauna cele care ne plac nouă.

Dacă mă uit la lansările din 2015 și 2016, văd o întărire a genului SF și o creștere a numărului de serii inspirate din benzile desenate. Serialele polițiste, cu medici și sitcom-urile caută la rândul lor un nou hit. E greu să bați NCIS, Grey’s Anatomy sau The Big Bang Theory.

Dintre toate serialele nou anunțate am ales 15 titluri pe care voi încerca să le urmăresc în acest an. Am început deja noul X-Files, Billions și Colony. Aveam așteptări mai mari de la Scully și Mulder. Colony a început bine. Billions are potențial.

Seriale noi

1. 11.22.63
2. American Crime Story
3. Angie Tribeca
4. Billions
5. BrainDead
6. Colony
7. Divorce
8. Flaked
9. Love
10. Mad Dogs
11. The Girlfriend Experience
12. The Magicians
13. The X-Files
14. Vinyl
15. You, Me and the Apocalypse

Găsiți aceste titluri și în lista mea pe IMdB. Mai multe topuri din anii anteriori sunt aici: 2012,2013, 2014, 2015.

Ce alte serii noi recomandați?

9 comentarii

  1. Ioan says:

    Chiar daca nu am vazut seria originala The X-Files, m-am uitat la primele doua episoade din sezonul nou. Foarte bun. La fel si The Magicians.

  2. Ma asteptam la mai mult de la prestatia lui Mulder. Scully parca e mai OK. Mi s-a parut ca nu si-au intrat inca in rol. Felul panicard in care ni se arata Mulder e exagerat fata de personajul din seria veche. Si e o trecere prea rapida de la o atitudine de caterinca, relaxata la una de disperare. Probabil au vrut sa creasca suspansul din pilot. Nu am vazut inca episodul 2.

  3. Liviu R. says:

    Sense 8 sparge niste bariere si prejudecati. Are un plot mai greoi si are nevoie de vreo 3-4 episoade ca sa se faca inteles, fiind un film cu vreo 10 personaje principale, dar mai apoi prinde destul de bine.

  4. Ramona says:

    Mie îmi plac serialele polițiste. Sunt foarte multe, dar vorbă ta, este greu să întreci un serial cu vechime cmm sunt seriile CSI, NCIS. Totuși aș recomanda Shades of Blue ( pe mine personal m-a atras pentru ca este cu J.Lo)

  5. Amalia says:

    Pana acum doar The Magicians am inceput sa vad.

  6. karmapolice says:

    you ma eand the apocalypse-genial
    noul x files-wow
    magicians-aici sint subiectiva, imi plac filmele fantasy

  7. Marius says:

    The Last Kingdom făcut de BBC – replica la Vikings, de partea saxonă a baricadei – iese anul acesta și seria a II-a, recomand

  8. Batlan says:

    Esti jalnic ! Ai dat 16 nume de seriale fara a zice un cuvant despre ele!

  9. @Batlan, uite, spun 2 cuvinte despre ele: “Imi plac!”. Multumit acum?

    Nu se intelegea ca le recomand? Nu ai vazut ca am o lista cu ele pe IMdB, unde exista descrieri ale filmelor? Ce mai vrei?

    Pe bune, iti dau, dar nu iti bag in gura!

Comentează