MANAFU*

Abonamente Evensys

Cubic.FM iti pastreaza toata muzica intr-un singur loc

Ascultăm muzică peste tot online. Pe YouTube, Spotify, Pandora, SoundCloud, Zonga, Facebook ș.a.m.d.
Mai mult, ne facem playlist-uri pe mai multe platforme. Dar cum ar fi să putem strânge toată muzica întâlnită într-un singur loc? Avem acum pentru asta Cubic.FM.

Disponibil deocamdată doar în private beta, Cubic.FM are la bază o extensie pentru browserul Chrome. După instalare, oriunde vei întâlni o piesă sau un clip video, vei avea la dispoziție un buton special de save sau vei putea copia link-ul piesei în site-ul Cubic.FM.

În acest moment, serviciul acoperă site-uri precum Facebook, Youtube, Soundcloud, Deezer, Spotify și Rdio.

Odată adăugată toată muzica, o poți asculta direct de pe cubic.fm, care conține doar playlist-urile tale (poți să organizezi muzica sau poți lăsa toate melodiile în playlist-ul – channel – numit all), un player și câteva butoane discrete.

Dacă vrei să acces la Cubic.FM, intră aici.

Cum arată butoanele de “save” pe Facebook și YouTube

Screen Shot 2016-02-14 at 20.40.31

Screen Shot 2016-02-14 at 20.36.32

3 comentarii

  1. ddr says:

    Ok, dar modelul de business al youtube-ului e sa scoata bani din reclame. Ori din ce imi dau eu seama, reclamele nu ajung in cubic iar youtube s-ar putea sa fie pissed off din cauza asta. In plus youtube, spotify si toate celelalte servicii de stream platesc redevente pentru aceste melodii. Cubic.fm am o banuiala eu nu plateste nimic, preluand direct continut de pe site-urile acelea, ceea ce nu e misto pentru ca ii lasa fara venituri din reclame.

    Eu unul nu ii vad o viata indelungata pentru ca se bazeaza pe muzica altora si lasa platformele acelea fara venituri. Imediat ce va deveni mainstream, probabil ca va fi blocat.

  2. Mihai says:

    7739 people ahead of you

  3. Ciudat, pe link-ul respectiv ar fi trebuit sa primesti mai repede!

Comentează