MANAFU*

Abonamente Evensys

Vino la “The Digital YOU”, cursul gratuit de la Scoala Flanco!

cristian manafu scoala flanco

În urmă cu 15 ani, am condus primul ghid de Internet tipărit din România, revista Bumerang, și mai apoi portalul online Bumerang.ro. La acea vreme, căutam lună de lună să ofer cititorilor cele mai bune și utile recomandări din online. Timp de câțiva ani, Bumerang a fost un adevărat profesor de Internet. De atunci, în tot ce am făcut, ca jurnalist, blogger sau trainer, mi-am propus să împărtășesc din experiența mea pe Internet și în social media. Mi-am păstrat mereu curiozitatea pentru lucrurile noi și folositoare și am abordat mai tot timpul părțile bune ale web-ului.

Te invit la Școala Flanco!

Anul trecut, Flanco a inițiat Școala Flanco, un program de cursuri gratuite pentru ținerii care vor să învețe lucruri noi și utile despre Internet și social media, în primul rând pentru dezvoltarea personală. Vorbim despre cursuri practice și nu de întâlniri motivaționale.

La ediția din acest an, am preluat rolul de “profesor” pentru unul dintre cele 6 cursuri care se vor desfășura în martie-aprilie. Voi vorbi despre Internet și social media la nivel personal, nu de business. Despre cum putem avea o experiență cât mai frumoasă. Despre instrumentele care ne fac viața online mai ușoară. Despre #onlinepesteasteptari. Am numit acest curs “The Digital YOU”.

The Digital YOU

Cu toții suntem deja prezenți online. Avem cont de Facebook, folosim WhatsApp și ne pierdem adesea timpul pe Instagram sau Pinterest. LinkedIn este CV-ul nostru online și YouTube este centrul de divertisment. De ce am avea nevoie de un workshop despre “Cum să ai o prezența bună în mediul online”? Pentru că mereu e loc de mai bine!

Iată cum arată agenda în acest moment:

• Care este motivul pentru care îți dezvolți o prezență online?
• Cine ești tu în lumea online? Cum te văd ceilalți online?
• Care sunt primii pași pe care îi faci online?
• Ce platforme ai la dispoziție?
• Ce publici și ce nu publici online?
• Cum te faci cunoscut online?
• Care sunt sursele de informații online?
• Cum îți crești rețeaua personală?
• Cum să fii eficient în utilizarea social media?
• Ce urmează în social media?

Această este agenda propusă de mine, însă temele de discuție finale vor fi stabilite împreună cu participanții, fără a ne abate însă de la misiunea noastră.

Când și unde se desfășoară cursul?

Cursul va avea loc pe 25 martie, de la 10.30 la 13.30, în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter).

Cui se adresează?

Cursul se adresează celor care vor să își dezvolte o prezență pe web consistentă și curată, care vor să folosească eficient timpul petrecut în rețelele de socializare, care văd Internetul mai mult decât o simplă joacă. Cursul cuprinde o parte teoretică și una practică.

Cum se fac înscrierile?

Înscrierile s-au încheiat, iar cele 40 de locuri disponibile vor fi distribuite până la eveniment. Dacă există mai multe cereri, voi selecta participanții în funcție de motivația din formular. Înscrierile se fac până pe 21 martie.

Ce alte cursuri vor fi la Școala Flanco

calendar scoala flanco

Ne vedem la The Digital YOU!

15 comentarii

  1. Lory's Blog says:

    Ahhh ce rau imi pare ca nu pot ajunge! Sunt la munca… 🙁

  2. Ne face Negrea vreo pacaleala sau e pe bune?

  3. Nu inteleg intrebarea?

  4. Luciana says:

    Baftă! Eu nu pot ajunge, dar sunt sigură că cei care vor prinde loc vor avea foarte multe de învățat.

  5. Salut,
    Există o limită de vârstă ? Nu am vazut nimic legat de asta. Are ceva daca nu sunt din București ?

  6. Nu am pus o limita de varsta, am spus doar tineri. Si nu, nu e doar pentru cei din Bucuresti! Banuiesc ca voi avea cele mai multe aplicatii din segmentul 20 – 30 de ani. Conteaza mult motivatia fiecaruia. Ce imi doresc e sa am un grup cu asteptari similare, care sa creasca relevanta continutului.

  7. […] Și anul acesta aveți ocazia să vă întâlniți cu oameni de excepție, pe care vi-i recomand cu căldură, să spunem că n-ar fi prima oară când îi întâlnesc în împrejurări similare: Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Alexandru Negrea, Dragoș Asaftei, Cristian China Birta, Tudor Chirilă. Cristian Manafu vă prezintă „The Digital YOU”, despre care puteți citi mai multe pe blogul lui. […]

  8. Cristi, Madalina se referea la faptul ca Alex Negrea este pe 1 aprilie. A incercat sa faca o gluma, nu i-a iesit.

  9. Madalina a fost atenta!

  10. Gabriela Mihaila says:

    Hello, s-a dat lista finala?:) Mi-as dori mult sa particip si as vrea sa stiu daca trebuia sa primesc deja mail de invitatie sau nu! Multumesc!

  11. Astazi dupa 18!

  12. […] care va avea loc între orele 10:30-13:30, la magazinul Flanco Băneasa. Am tras cu ochiul pe blogul lui și am descoperit că temele discutate vor […]

  13. […] în acest an cu 6 workshop-uri complete, peste așteptări. Cristina Bazavan și Cristian Manafu au vorbit deja despre Storytelling și Online peste așteptări, iar chiar la finalul acestei […]

  14. […] Două dintre ele au avut deja loc – Cristina Bazavan vorbind despre storytelling, iar Cristian Manafu despre online, iar cel de-al treilea, susținut de Alex Negrea, urmează chiar în această […]

  15. […] a Școlii Flanco este în curs de desfășurare. Până acum au susținut cursuri Cristina Bazavan, Manafu și Alex Negrea. Dar vă mai puteți înscrie acum la cursul #FotografiePesteAșteptări susținut […]

Comentează