MANAFU*

Abonamente Evensys

5 aplicatii la moda pe care probabil nu le stiai

best-apps-2016

În timp ce noi ne bucurăm că Facebook oferă acum posibilitatea de a face live streaming, adolescenții au alte preocupări mobile. Se bucură probabil de filtrele animate din Snapchat sau folosesc aplicații pe care adulții o să le descopere peste un an sau chiar niciodată.

Dacă vrei să afli ce e nou, nu căuta pe Internet, vorbește cu un adolescent. El știe ce branduri se poartă, ce muzică se ascultă și ce aplicații sunt în vogă.

Iată deci 5 aplicații pe care le puteți descoperi acum.

MUSICAL.LY

O senzație video care concurează cu Instagram și Snapchat. O rețea socială creată în jurul unei aplicații mobile, care te lasă să cânți piesa preferată într-un videoclip. Mimezi versurile și te joci cu camera video a telefonului.
Download

SHOOTLR

Selfie-ul nu a murit și nici nu o să dispară prea curând. Aplicația Shootlr încearcă să îi dea acum o componentă de socializare. Poți cere unui prieten să îți trimită un selfie dacă nu v-ați văzut de mult. El/ ea primește o notificare, deschide aplicația și în 3 secunde camera face automat un selfie, pe care îl primești tu apoi.
Download

MIITOMO

Lansată de Nintendo, aplicația are în centru personajele Mii, care pot fi folosite în colaje cu simple fotografii pentru a crea o poveste, o glumă sau un efect de moment. Personajele sunt create după asemănarea utilizatorului. Aplicația nu e momentan disponibilă în România.
Download

WISHBONE

Ne plac adesea comparațiile. De ce nu am face din asta o aplicație?! Wishbone oferă o cale simplă de a compara orice vedem sau avem în jurul nostru. Printr-un simplu sondaj (poll) poți afla părerea celorlalți. De la haine până la politică.
Download

TRIBE

Ne place să vorbim live, dar și comunicarea prin mesaje face parte din obiceiurile noastre. Tribe vrea să ne obișnuiască acum să vorbim prin mesaje video. Ții apăsat un buton, se înregistrează mesajul. Iei degetul de pe el, pleacă mesajul. Foarte simplu, nu?
Download

1 comentariu

  1. AlisaGaspar says:

    Musical.ly este cea mai frumoasa si distractivă aplicație

Comentează