MANAFU*

Abonamente Evensys

Va invit sa nu ratati Bucharest Gourmet Festival!

Gourmet-Festival

Pentru cineva care calatoreste mult, evenimentele culinare de strada sunt un lucru obisnuit. Fie ca vorbim de zone dedicate micilor restaurante, producatori sau vanzatori ambulati, fie ca vorbim de evenimente speciale, tematice sau aniversare. Ideea incepe sa prinda si la noi pe masura ce apar noi afaceri culinare si intreprinzatori creativi.

Un astfel de eveniment este Bucharest Gourmet Festival, care se desfasoara in primul weekend de vara, in zona drive-in din Baneasa Shopping City. Intre 3 si 5 iunie, aici se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistrouri sau baruri din din Bucuresti si din tara.

De la fine dining la street food si de la beri artizanale la prajituri, de la Bucharest Gourmet Festival nu va lipsi nimic. Evenimentul va fi impartit in zone speciale precum Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Electrolux Gourmet Area, Street Food, Deli Market sau Ice cream& Sweets Corner.

Cine va gati?

Publicul va avea posibilitatea sa descopere restaurante faimoase din Bucuresti si din tara si sa experimenteze cele mai alese preparate, totul intr-un decor culinar complet. Norma lui Sisoko, Madame Pogany, Kunai, Zahana 33, Phill, Red Angus, Ivan Pescar, Switch.eat, Matache Macelaru, Oro Toro, Hard Rock Cafe, Pescarus, Taj, Japanos Kanpai, La Finca by Alioli, Bacania Veche, Furculision, Vatra Neamului, Cherhana Jurilovca, Spritz House, Grand Combo, Burger Van, Simbio, Furgoneta, Peste Paine, Ivan Pescar, Duma’s Van, Domino’s Pizza, Frizzante Ride, La Cazarma, Biutiful, Carrefour, Conard, Bacania Rod, Taramul condimentelor, Hadar Chalet, Hobbychef, Lay’s, Gourmet-online.ro, Budureasca, Crama Oprisor, Cramele Recas, Halewood, Zaganu, Ground Zero, Sikaru, Bloom Speciality Coffee, Jack Daniels, Lipton, Belli Siciliani, Zobuian, PlayBake, SanThe, Dorian Sweet, Limonada lui Iulian, Paula Ana si Butoiul cu Inghetata sunt doar cateva dintre numele care si-au anuntat deja prezenta la Bucharest Gourmet Festival.

Cine canta?

Muzica live nu va lipsi nici ea, iar in cele trei zile de Bucharest Gourmet Festival vor urca pe scena cateva dintre cele mai interesante proiecte muzicale romanesti, incepand cu Subcarpati, intr-o varianta electro-acustica si Urma, ce vor fi acompaniati de un cvartet de coarde. Toulouse Lautrec a ales sa-si inchida turneul de promovare a albumului “Dejun in iarba” la Gourmet Festival, iar alaturi de set-up-ul obisnuit, pe scena vor avea si un violoncel. YellLow ne asigura doza de electro, alternative, groovy si un pic de rock. Dupa ce au intrat pe frecventele radiourilor alternative din Canada si Statele Unite ale Americii, We Singing Colors isi aduc indie-pop-ul la Bucuresti. JAZÚ inseamna Ioana, Florin, Mandela, Gajol, Bogdan si Alexandru, iar impreuna vor delecta publicul de la Bucharest Gourmet Festival cu un mix de funk, soul si bossa nova, in timp ce Helen isi aduce proaspat lansatul EP, “In Another Place”. Si, nu in ultimul rand, Breeze o sa ne incante cu jazz si brasil electro.

Cum se intra?

Biletele costa 15 lei pentru o zi sau 30 de lei pentru abonamentul care iti asigura accesul in toate cele 3 zile de festival si ar trebui sa mai stii si ca toti copiii sub 14 ani care sunt insotiti de parinti vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival. Mai multe informatii gasesti aici, iar bilete si abonamente aici.

Tags:

1 comentariu

  1. […] Bucharest Gourmet Festival se desfasoara in primul weekend de vara, in zona drive-in din Baneasa Shopping City, intre 3 si 5 iunie. […]

Comentează