MANAFU*

Abonamente Evensys

Stim ce au facut romanii pe Internet vara asta!

Cât timp din zi dedică românii traficului online și care sunt principalele subiecte de interes în timpul verii? Care sunt activitățile întreprinse de pe mobil în această perioadă? Ce aleg românii în materie de online shopping? Sunt doar câteva dintre întrebările ale căror răspunsuri se regăsesc în noul studiu realizat de Starcom MediaVest, care a avut drept scop investigharea comportamentului în online al românilor adulți din mediul urban în perioada sezonului estival.

O sesiune online obișnuită într-o zi de vară este, pentru un român internaut adult, mai scurtă decât în restul anului, iar principalul device pentru traficul online este mobilul, atât în timpul zilelor săptămânii, cât și în weekend. Computerele sunt folosite cel mai mult în timpul zilei, în orele de serviciu. O imagine completă vedeți în infograficul următor.

internet-romani-vara

Sursa foto: © Bereta | Dreamstime.com – Woman Using Laptop On The Beach Photo

2 comentarii

  1. Adi says:

    Nu la asta ar trebui sa ne uitam, ci la cat a citit romanul in vacanta.

    https://fanaca.wordpress.com/2016/09/13/daca-toata-lumea-o-duce-bine-cum-se-face-ca-eu-nu/

  2. […] mai jos, eu abia astept sa ii ascult pe Adi Hadean, Andreea Retea, Florin Grozea, Paula Herlo si Cristian Manafu (cel care pentru al noualea an consecutiv face posibil acest […]

Comentează