MANAFU*

Abonamente Evensys

Promotii la cheie, in cateva ore? Da, se poate!

promotiful-admin-setare-campanie

Atunci când un brand are o promoție, cel mai profesionist lucru pe care poate să-l facă este să creeze un microsite special pentru aceasta. Iar publicarea unui microsite, de la ideea transmisă agenției până la OK-ul clientului, poate să dureze câteva săptămâni.

Grupul Mediapost Hit Mail vine în ajutorul brandurilor cu un serviciu numit Promotiful ACME, un concept unic destinat organizatorilor de promoții online, care promite realizarea unui website de promoție complet (customizare vizuală, mecanism de promoție, raportare în timp real) și publicarea sa în doar câteva ore.

Construcția microsite-ului și alegerea mecanismului promoției se fac extrem de simplu, chiar și de către o persoană fără cunoștințe tehnice. Costul poate fi chiar și de 10 ori mai mic decât în modelul tradițional. Concret, cu un buget sub 1.000 de euro, un marketer poate construi în mai puțin de o zi un site complet de promoție, cu tot cu mecanismul aferent, precum și eventuale integrări cu SMS sau aplicații de Facebook.

Promotiful ACME înglobează experiența de aproape 20 de ani în promoții a grupului Mediapost Hit Mail și include toate mecanismele uzuale de promoţie: tragere la sorţi, momente norocoase, concurs foto, pariază pe preţul corect, trimite un bon de casă și altele. Toate acestea sunt implementate optim din punct de vedere al experienței de navigare, indiferent de device (smartphone, tabletă, desktop).

În plus, în platformă sunt incluse toate sistemele anti-fraudă, optimizările și know-how-ul date de experiența practică a celor care au lucrat pentru promoții multiple, din toate domeniile de activitate.

Platforma este accesibilă oricui, indiferent de segmentul de activitate, mărimea companiei sau disponibilitatea unui departament de comunicare sau IT.

Cum se poate testa Promotiful ACME?

Testarea este gratuită. La adresa http://demo-acme.promotiful.com există un demo vizual pe un brand ipotetic de ciocolată, iar un login gratuit în interfața de administrare poate fi obținut accesând http://www.promotiful.com/generate-login.

Despre grupul Mediapost Hit Mail

Grupul Mediapost Hit Mail și-a început activitatea în domeniul marketingului relaţional integrat în anul 1997 și este deținut în prezent de către grupul francez La Poste. Grupul își desfășoară activitatea în marketing în birourile din București, Sofia și Cluj-Napoca. În 2015, cifra de afaceri consolidată a depășit 36 milioane de lei.

Comentează