MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone pariaza pe un Internet mai bun prin Supernet 4G+ (P)

Social media sunt în continuă transformare astăzi. Apar mereu noi platforme și noi tendințe. Unele prind încet-încet rădăcini, altele dispar după câteva luni.

Dacă mă uit însă la ultimii doi ani, văd o creștere a conținutului video la nivelul tuturor platformelor sociale cu mare acoperire. Facebook e în plină competiție de vizualizări cu YouTube, de ceva vreme.

O altă tendința este legată de “migrația” noastră de pe desktop pe mobil. Petrecem din ce în ce mai mult cu ochii ațintiți pe micul ecran și lăsăm praful să se așeze pe tastatură laptop-urilor, deși ne-ar fi mai comod să privim ecrane mai mari și să atingem taste adevărate.

De altfel, marea găselniță în social media din acești ultimi ani e chiar întrepătrunderea acestor două tendințe. Cu alte cuvinte, consumăm mai mult conținut video mai mult timp pe telefonul mobil. Vodafone a analizat consumul de Internet mobil în România și a descoperit că în 2016, un utilizator de date din rețeaua sa consumă în medie 1,5 ore mai mult pe lună față de 2014.

Vodafone Supernet 4G+

Pentru a fi în ton cu tendințele momentului și probabil pentru a-și onora certificarea P3 Communications, primită mai mulți ani la rând, Vodafone a anunțat astăzi lansarea Supernet 4G+. Este o inițiativă care urmează apariției Supernet 4G, în urmă cu doi ani, și un avans tehnologic susținut de mari investiții. Ținta este de a oferi cel mai bun Internet 4G din România.

Acum, Vodafone România are cea mai mare rețea 4G+, atât în București, cât și în cele 41 de reședințe de județ din țară și în alte 330 localități. În urmă testelor făcute pe nouă infrastructura, Vodafone a reușit să depășească pragul de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. A atins chiar un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi.

O campanie îndrăzneață

Pentru a promova cea mai bună experiență de video HD pe mobil, Vodafone a lansat o nouă campanie de promovare pe toate canalele majore, care îi are în rolurile principale pe pilotul Titi Aur și vedeta TV Cabral Ibacka, într-un experiment inedit. Pornind de la mesajul “Ai puterea să reușești imposibilul. Rețeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susține cu cu cea mai bună experientă video HD”, a fost pusă în scenă o cursă de pilotaj sportiv curajoasă, cu geamurile acoperite și bazându-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra mașinii, transmise prin rețeaua Vodafone România și recepționate pe tablete montate pe parbiz, în interiorul mașinii.

Internet mobil gratuit în Iași și Cluj-Napoca

Odată cu această lansare, Vodafone anunță și Supernet 4G+ City în Cluj-Napoca și în Iași, o inițiativă prin care oferă acces la Internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016. Supernet4G+ City include și acces la conținutul video exclusiv oferit de Vodafone România prin HBO GO, muzică prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum și știri de business.

Comentează