MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Alege-ti stilul pe Fashion Days

concurs-fashion-days

Am făcut cunoștință cu Fashion Days pe vremea când era un magazin online cu circuit închis. Conceptul lor era revoluționar la acel moment. Sunt 7 ani de atunci, timp în care comerțul pe Internet a trecut printr-o transformare uimitoare. La fel și Fashion Days. Astăzi, este liderul vânzărilor online în segmentul fashion, un adevărat mall pe web, cu brand-uri de renume și prețuri pentru toate buzunarele.

Pentru sezonul de toamnă-iarnă, Fashion Days a lansat o mare campanie de promovare a noii colecții, cu o abordare inedită. Stilul aparține tuturor, stilul e influențat de ce facem, stilul ne reprezintă în viața de zi cu zi. Și mai mult decât atât: Stilul poate fi reinventat!

Intră în concurs!

Am fost invitat de Fashion Days să fac parte din campania “Reinventează-te în fiecare zi!”, iar eu te invit acum să intri și tu în spiritul colecției de toamnă-iarnă. Poți câștiga unul dintre cele 2 vouchere de 200 lei, oferite de Fashion Days. Un voucher va merge la o fată/ femeie, celălalt va ajunge la un băiat/ bărbat.

Tot ce trebuie să faci este să alegi un produs din noua colecție (Pagină Femei | Pagină Bărbați) care îți place, care ți-ar îmbunătăți stilul. După ce l-ai ales, copiază link-ul produsului și lasă-l în comentarii. Peste o săptămână voi trage la sorți două nume (bărbat și femeie), care vor primi voucherele.

Atenție! Un participant poate comenta o singură dată și trebuie să lase în comentariu cel puțin prenumele său real (pentru a alege femeile și bărbații în tragerea la sorți).

Succes!

UPDATE: Concursul s-a încheiat! Cei doi câștigători vor fi anunțați în următoarele 24 de ore.

UPDATE 2: Mulțumesc în primul rând tuturor pentru participare. Așa cum am anunțat, avem 2 câștigători: un bărbat și o femeie. În urma tragerii la sorți cu Random.org, dintre bărbații participanți a câștigat Alex, iar dintre femei, Elena Tusluc. Cei doi vor fi contactați cât de curând.

***
Autorul blogului Manafu.ro este implicat în campania de promovare Fashion Days.

140 comentarii

  1. Andrei says:

    Ma tot uitam pe diverse site-uri si am fost surpins sa gasesc pe Fashion Days brandul Clarks.

    Ca tot vine frigul sunt tentant sa-mi iau ghetele astea https://www.fashiondays.ro/p/bocanci-negri-walbeck-barbati-clarks-3592966-2/?p=7&lt=mse

  2. Ramona says:

    Greu de ales doar un produs cand oferta este atat de imbietoare, insa m-am oprit asupra produsului: https://www.fashiondays.ro/p/bluza-albastra-din-lyocell-know-femei-liu-jo-3522598-1/?p=90&lt=mse

    Multumesc!

  3. Anca says:

    uau, ghetele astea chiar mi-ar imbunatati stilul si nu numai! Si starea de spirit ;)!
    https://www.fashiondays.ro/p/cizme-scurte-bleumarin-de-piele-intoarsa-femei-trussardi-3553093-1/?p=54&lt=mse

  4. Andras says:

    Ca tot vine iarna, aceste ghete ar fii pe placul meu 🙂 https://www.fashiondays.ro/p/ghete-gri-cu-maro-mattias-barbati-geox-3542573-2/?p=10&lt=mse

  5. Irina Manole says:

    Bună, acesta este produsul care mi-a atras atenția în mod special.
    Produsul: Only (Poncho maro camel cu franjuri Jaya)
    Link-ul: https://www.fashiondays.ro/p/poncho-maro-camel-cu-franjuri-jaya-femei-only-3533034-1/?p=13&lt=mse
    Mersi! 😀

  6. Alina says:

    https://www.fashiondays.ro/p/pelerina-neagra-cu-detaliu-cu-lant-leisl-femei-ted-baker-3550598-1/?p=28&lt=mse

    Îmi doresc o pelerină de asta de când eram mică. Scurtă poveste: profa de română(singura profesoară pentru care am un respect enorm) o purta în fiecare toamnă şi mereu arăta ca scoasă din cutie deşi afară ploua sau era ger şi mereu mă gândeam că datorită acelei pelerine arată atât de superb.

  7. Marius Sescu says:

    https://www.fashiondays.ro/p/ghete-maro-caramel-mission-ii-barbati-quiksilver-3535186-2/
    Astea sunt. Am ceva asemănător de vreo 4 ani, și-au făcut cu brio treaba dar încep să dea semne de oboseală.

  8. Meirosu Alice says:

    https://www.fashiondays.ro/p/geanta-saddle-maro-castana-de-piele-emi-femei-fossil-3540807-1/?p=4&lt=mse Cu siguranță mi-ar îmbunătăți stilul pentru ca este superba!

  9. Tudor says:

    De cand ziua nu-i ca dimineata prefer hanoracele 🙂 il deschei, il dau jos, pun gluca

    https://www.fashiondays.ro/p/hanorac-gri-melange-cu-fermoar-bado-barbati-napapijri-3540715-2/?p=86&lt=mse