MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Alege-ti stilul pe Fashion Days

concurs-fashion-days

Am făcut cunoștință cu Fashion Days pe vremea când era un magazin online cu circuit închis. Conceptul lor era revoluționar la acel moment. Sunt 7 ani de atunci, timp în care comerțul pe Internet a trecut printr-o transformare uimitoare. La fel și Fashion Days. Astăzi, este liderul vânzărilor online în segmentul fashion, un adevărat mall pe web, cu brand-uri de renume și prețuri pentru toate buzunarele.

Pentru sezonul de toamnă-iarnă, Fashion Days a lansat o mare campanie de promovare a noii colecții, cu o abordare inedită. Stilul aparține tuturor, stilul e influențat de ce facem, stilul ne reprezintă în viața de zi cu zi. Și mai mult decât atât: Stilul poate fi reinventat!

Intră în concurs!

Am fost invitat de Fashion Days să fac parte din campania “Reinventează-te în fiecare zi!”, iar eu te invit acum să intri și tu în spiritul colecției de toamnă-iarnă. Poți câștiga unul dintre cele 2 vouchere de 200 lei, oferite de Fashion Days. Un voucher va merge la o fată/ femeie, celălalt va ajunge la un băiat/ bărbat.

Tot ce trebuie să faci este să alegi un produs din noua colecție (Pagină Femei | Pagină Bărbați) care îți place, care ți-ar îmbunătăți stilul. După ce l-ai ales, copiază link-ul produsului și lasă-l în comentarii. Peste o săptămână voi trage la sorți două nume (bărbat și femeie), care vor primi voucherele.

Atenție! Un participant poate comenta o singură dată și trebuie să lase în comentariu cel puțin prenumele său real (pentru a alege femeile și bărbații în tragerea la sorți).

Succes!

UPDATE: Concursul s-a încheiat! Cei doi câștigători vor fi anunțați în următoarele 24 de ore.

UPDATE 2: Mulțumesc în primul rând tuturor pentru participare. Așa cum am anunțat, avem 2 câștigători: un bărbat și o femeie. În urma tragerii la sorți cu Random.org, dintre bărbații participanți a câștigat Alex, iar dintre femei, Elena Tusluc. Cei doi vor fi contactați cât de curând.

***
Autorul blogului Manafu.ro este implicat în campania de promovare Fashion Days.

140 comentarii

  1. Roxana Gavrila says:

    Imi doresc de mult timp astfel de ghete… Sunt foarte frumoase si la moda cu acele motive in combinatie cu maro. https://www.fashiondays.ro/p/botine-maro-cu-negru-femei-desigual-3555170-1/?p=98&lt=mse