MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum am intrat in spiritul Craciunului

Când suntem mici, Crăciunul este pentru noi o sărbătoare plină de tradiții. Îi scriem Moșului, decorăm bradul, colindăm sau chiar ne ajutăm părinții să pregătească masa pentru reuniunile de familie. Pentru mulți însă, pe măsură ce înaintează în vârstă, unele tradiții încep să se piardă. Pierd și inocența pe care ne-o dă Crăciunul, pierd joaca și chiar frivolitatea colindelor și uneori chiar bunătatea pe care o aduce sărbătoarea. Pierd Magia Crăciunului.

De câțiva ani buni, călătoresc la final de an. Este un moment în care caut să îmi reîncarc bateriile pentru un început de an furtunos, aș putea zice. Dar nu înainte de a simți măcar un pic din Magia Crăciunului. Masa cu familia, cadourile, întâlnirile cu prietenii și mai ales bradul au rămas mereu printre obiceiurile mele de Crăciun. Și distracția!

De Crăciun, trebuie să te distrezi. Trebuie să lași seriozitatea la o parte și să te simți copil. Fie că te îmbraci cu haine haioase, fie că alergi prin zăpadă, fie că intri în jocuri cu copiii din jurul tău. Și apoi mai sunt și cadourile.

Îmi place să cred că am tot ce îmi doresc și de aceea nu îmi fac o listă de cadouri de Crăciun. Dar mă bucur când primesc o cutie mică de ciocolată sau chiar turtă dulce. Mă bucur să văd pe masă un coș frumos pregătit și mă amuz când primesc pijamale sau alte ghete, care îmi amintesc de copilărie, de darurile bunicilor.

La rândul meu, în ultimii ani am ales să dăruiesc obiecte vestimentare. Chiar și copiilor. Primesc oricum jucării de la părinții lor. Sunt primele lucruri pe care le pun pe lista de Crăciun.

Prietenii de la Fashion Days au vrut să afle cum arată lista mea de cadouri de Crăciun pentru Marta. Cum trebuie să păstrez și un pic de surpriză, am pus în coș mai multe obiecte dintre care voi alege cadoul de Crăciun.

În această perioadă, pe Fashion Days găsiți oferte foarte bune pentru cadourile de Crăciun, pentru întreaga familie, cu reduceri de până la 50%. Livrarea și retururile sunt acum gratuite. Campania CHRISTMAS SALE durează o săptămână!

***

Blogul Manafu.ro susține campania de promovare a Fashion Days

Comentează