MANAFU*

Abonamente Evensys

Afla tendintele in digital marketing pentru 2017

2017 este un an important pentru oamenii de marketing. Este anul în care fie înțeleg cât mai profund fenomenul DIGITAL și adoptă platformele de comunicare, de monitorizare și de vânzare potrivite business-ului lor, fie vor fi copleșiți de mulțimea de tehnologii și instrumente care apar din ce în ce mai frecvent.

Nimic nu va fi mai dăunător decât lipsa unei țintiri eficiente, a personalizării, a unei strategii pe termen lung. Vedem inovația peste tot și ne întrebăm constant ce urmează și cum putem folosi aceste noi practici.

Mai mult decât atât, ne întrebăm ce vom face diferit păstrând totuși identitatea de brand, cum integrăm componenta video, VR-ul, e-mail si mobile marketing-ul, cum și ce impact va mai avea Facebook și cât vor crește alte platforme.

Anul care începe este cu siguranță provocator pentru digital marketing și vor avea succes cei care nu uită cel mai important factor: Măria Sa Consumatorul. Tot mai grăbit, tot mai ”rezistent” la reclame, îi poți atrage atenția doar dacă ieși din limitele zonei de confort. La Digital Marketing Forum, pe 23 și 24 februarie, discutăm aplicat despre ce se va întâmpla în 2017.

Până la eveniment, îți recomand un e-book gratuit cu idei și tendințe de la 60 de specialiști în marketing și comunicare digitală.

 

Comentează