MANAFU*

Abonamente Evensys

Easyhost a lansat Tech Guy, ajutorul modern în probleme de găzduire

Dacă te ocupi de administrarea unui site, fie el un blog sau un mic magazin online, știi că găzduirea este importantă. Sunt multe probleme de care se pot lovi proprietarii unui site și nu întotdeauna se găsesc rapid soluții. Cei de la Easyhost au lansat recent Tech Guy, o comunitate online dedicată proprietarilor de site-uri. Este, dacă vreți, un forum modern, unde moderatorii sunt persoane care nu doar că se pricep, dar și lucrează în domeniu și pot oferi soluții competente, testate, oricăror probleme de ordin tehnic din sfera hosting-ului.

Una din principalele provocări cu care se confruntă un business online nou este partea de administrare și mentenanță a site-ului și a soluției de găzduire folosite. Fie că apar erori sau sunt în plan funcționalități noi, de multe ori lucrurile înaintează încet, din lipsa know how-ului necesar pentru a adresa situațiile de pe site. Situații de tipul configurarea contului de cPanel, adăugarea de zone DNS noi, configurarea căsuțelor de email sau setarea de reguli de redirect în htaccess îi pot pune în dificultatea pe proprietarii de site-uri care nu s-au mai lovit de astfel de probleme.

Găsirea pe Internet a unor soluții testate și verificarea credibilității sursei îți pot consuma mult timp. Atunci când ai nevoie de ajutor cu site-ul sau cu contul de găzduire, poți căuta răspunsul sau lansa o întrebare direct la sursă, pe Tech Guy – prima comunitate online din România specializată în probleme de găzduire și site-uri.

Tech Guy este o platformă online gratuită care reunește proprietari de site-uri, programatori și specialiști systems care dezbat subiecte de site-uri și găzduire și adresează întrebările celor implicați în domeniu. Obiectivul acestei inițiative este de a ajuta mediul digital din România să se dezvolte facil și rapid.

2 comentarii

  1. Mars says:

    Salut Manu, ai putea face si un articol cu probleme majore cu acest TECH GUY… azi e prima zi la Easyhost si de ja au inceput problemele! Nu raspund nimeni la email-uri la telefon, la nimic… nu pot sa ma conectez la cpanel!

  2. Scrie pe support, raspund destul de repede.

Comentează