MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Câștigă un smartphone Nokia 8 Sirocco

UPDATE 2: În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor pentru participare. Sper să reveniți și pentru alte concursuri. Așa cum am spus, va fi desemnta un câștigător prin tragere la sorți. Acesta este Ana-Maria Neagu. Înregistrarea extragerii este aici.

UPDATE 1: Concursul s-a încheiat pe 1 noiembrie, seara. Deoarece am avut un număr foarte mare de participanți, voi face tragerea la sorți pe 2 noiembrie. Voi reveni cu un update aici.

Relansat anul trecut pe piața telefoanelor mobile, brandul Nokia oferă în prezent o gamă variată de smartphones cu sistem de operare Android curat, cu foarte puține modificări la nivel software și cu actualizări constante. Unul dintre modelele sale apreciate este Nokia 8, lansat în 2017 și actualizat cu un design nou la începutul acestui an sub numele Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 Sirocco este un smartphone premium în ediție limitată și totodată vârful de gamă al companiei. Rulează sistemul de operare Android One (prin care Google oferă actualizări lunare de securitate și nu numai timp de 2 ani) și se adresează celor care își doresc un telefon Andorid fără modificări, cu specificații de top, dar mai ales cu un design premium.

Telefonul este certificat IP67 si este construit aproape complet din sitclă curbată, având doar o ramă metalică foarte subțire. La prima atingere, telefonul este foarte alunecos, însă marginile metalice îl vor face să se simtă foarte bine în mână. Ecranul rotunjit pe margini este de tip P-OLED de 5,5 inch,  iar formatul său este de 16:9, la rezoluția QHD.

Procesorul este Snapdragon 835, cel mai bun procesor al anului 2017. Împreună cu cei 6 GB memorie RAM, asigură o funcționare fără probleme și 0 rulare foarte bună a aplicațiilor de zi cu zi.

Bateria este de 3260 mAh și permite atât încărcare rapidă pe QuickCharge 4.0, cât și încărcare wireless prin standardul Qi ce duce încărcarea telefonului la 50%, în numai 30 de minute. Telefonul oferă o zi de utilizare garantată, cu o autonomie ce poate ajunge până la două zile, în cazul în care aplicațiile nu sunt folosite intens.

Camera principală este de tip dual cu 12 Megapixeli cu f/1.8 și OIS + 12 Megapixeli cu f/2.6. Filmează la 2160p, iar optica este Carl Zeiss/ În ansamblu, oferă o calitate bună imaginilor, chiar și în condiții de luminozitate nefavorabile. Camera frontală este de 5 Megapixeli cu f/2.0.

Cu noul mod Pro al camerei foto, utilizatorul poate controla fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii.

La partea audio,  merită menționat că Sirocco dispune de 3 microfoane, cu o rezoluție de 24 biți, ce pot înregistra până la 132 decibeli, pentru a oferi o calitate sporită a convorbirilor, chiar și locuri zgomotoase.

Intră în concurs și câștigă un Nokia 8 Sirocco

Dacă dorești să îți schimbi telefonul sau dacă dorești să faci un cadou frumos unei persoane deosebite, ai șansa acum să câștigi un Nokia 8 Sirocco. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina oficială a Nokia 8 Sirocco și să alegi un motiv pentru care îți dorești acest telefon premium. Site-ul îți oferă specificații complete și toate motivele pentru a alege un smartphone de top. Apoi scrie motivul ales în comentariile acestui post. Pe 1 noiembrie, va fi anunțat aici (în acest post) câștigătorul, prin tragere la sorți cu Random.org.

Atenție! Un participant poate comenta o singură dată.

Succes!

594 comentarii

  1. Nemes Alexandru says:

    pentru ca este firma Nokia,si are un procesor super

  2. Pop Vasile says:

    Autonomia ce poate ajunge până la două zile.

  3. Scutaru Razvan says:

    camera foto Carl Zeiss mi se pare marele atu al telefonului.

  4. Darida Valer says:

    Fiind pasionat de fotografie mi-l doresc avand camera 12 MP.

  5. Andrei says:

    Pentru camera de 12 pixeli

  6. Dumitrescu says:

    Imi doresc acest telefon , deoarece am un telefon vechi si acest telefon imi ofera tot ce am nevoie .

  7. CHIRIAC ELIZA says:

    Pentru ca am toate motivele sa mi-l doresc

  8. pop viorel says:

    Este un telefon de calitate superioara

  9. Mirela macovei says:

    Îmi doresc acest telefon pt a-mi fotografia minunea de băiețel care tocmai a implinit 7 luni!

  10. Cîrstea Alexandru Casian says:

    Miar placea acest telefon deoarece sunt un fan al marcii Nokia imi place tot la ele si chair si in momementu acesta am un nokia si is multumit de el dar nu miar strica unu nou

  11. Bogdan Filipescu says:

    Imi doresc acest telefon pentru ca nu an smartphone.

  12. Marin Stefan Cristian says:

    Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x.

  13. Rada Sarbu says:

    Il doresc foarte mult datorita, in primul rand, aspectului sau deosebit, cu ecranul de 5,5″ QHD pOLED.

  14. filigeanu marius daniel says:

    Mi-aș dori telefonul pentru copilu meu care este adolescent căruia i s-a furat telefonul si nu am posibilitate sa-i cumpăr altul. E greu când pleacă de acasă si nu mai pot comunica cu el.De aceea mi l-aș dori din tot sufletul.

  15. filigeanu violeta says:

    pentru ca este un telefon foarte rapid si se poate incarca wireless foarte repede

  16. PANTIRU GABRIELA says:

    Pt.copilul meu.

  17. dragomir says:

    caracteristicile tehnice sunt impresionante
    6 GB RAM, lentilele Zeiss, ecran curbat, procesorul

  18. Lulea Daniela says:

    Îmi doresc acest telefon, pentru ca am copilarit cu Nokia, imi place ideea de reboot a vechilor telefoane care au scris istorie..

  19. APOSTOL VIORICA says:

    Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x , 6 GB de RAM și 128 GB1 de spațiu de stocare intern,rezistent la apa…Sunt cateva din performantele telefonului care ma fac sa mi-l doresc,dar si pentru ca ce tel.am eu acum e cam dus!

  20. Daniel Dragomir says:

    Principalul motiv pentru care imi doresc acest telefon este minunata camera foto pe care o are si care m-ar ajuta sa fac poze mult mai bune decat imi ies cu actualul telefon.

  21. Lepsa Ilie says:

    Nokia a fost un timp cel mai apreciat cel mai cumpărat cel mai performant telefon as vrea sa îl câștig deoarece încă nu am pus mana pe un Nokia cu android

  22. Ana-Maria Neagu says:

    Design și camera cu lentile Zeiss.

  23. cretu adrian says:

    Salut Cristian, cred ca principalul motiv pentru care as alege acest telefon este Android-ul curat de care pomeneai. Gama Nexus de la Google a fost foarte grozava, dupa care am schimbat pe OnePlus, cine stie poate urmeaza un Nokia!
    P.S. Nici optiunea de wireless charging nu imi displace. 😉

  24. Corneliu Constantin says:

    Îmi doresc acest telefon deoarece are specificații de top și e construit din materiale premium.

  25. Corneliu Rădut says:

    Îmi doresc acest telefon pentru că are 6GB de RAM și 128 GB de stocare.

  26. RODICA IONELA SIN says:

    Imi doresc acest telefon pentru cameră de 12 MP cu lentile ZEISS și zoom opticCamera principală este de tip dual cu 12 Megapixeli cu f/1.8 și OIS + 12 Megapixeli cu f/2.6. Filmează la 2160p, iar optica este Carl Zeiss/ În ansamblu, oferă o calitate bună imaginilor, chiar și în condiții de luminozitate nefavorabile. Camera frontală este de 5 Megapixeli cu f/2.0.

    Cu noul mod Pro al camerei foto, utilizatorul poate controla fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii.

  27. Constantin paul says:

    Pt ca este un telefon super bun..frumos ,performant..si cred ca este cadoul ideal pt fata mea de Mos Craciun..un asa cadou mai rar!

  28. Soroaga says:

    Poate fi încărcat în 30 de minute la 50%.

  29. Andrei U. says:

    Camera de tip dual de 12 Megapixeli Carl Zeiss e perfecta pentru multe poze din vacante, cu familia, prietenii, fata de ce poate acum camera telefonului meu.

  30. Elena says:

    Pentru ca il vreau!

  31. Gligorie Adela says:

    Mi asi dori acest telefon pentru baietelul meu și l dorește de mult dar nu am posibilitate să îl cumpăr . Este cadoul perfect pentru ziua lui , și l dorește enormmmmmmm

  32. Anca Udila says:

    Telefonul ar fi ideal pentru pasiunea mea de a fotografia

  33. MAXIM MIHAELA says:

    Mi-as dori acest telefon deoarece are procesor Snapdragon 835, cel mai bun procesor al anului 2017, si pentru ca este Nokia!

  34. Radu Ionela says:

    Îmi doresc foarte mult telefonul mobil pentru fica mea urmează ziua ei si ar fi cadoul perfect.

  35. Sachelia Elena says:

    Un singur motiv?! Pot gasi n+1 motive pentru care mi-l doresc…
    Fata de actualul smartphone pe care il folosesc, un telefon chinezesc al carui nume nu-l voi da, vechi, mic si caruia trebuie sa ii dau restart zilnic pentru ca pierde semnalul, Nokia 8 Sirocco este superior pe absolut toate planurile: design, dimensiunea ecranului, memorie, baterie, procesor, camera, functii, senzori, versiunea de Android, etc samd.
    Multumesc!

  36. moldoveanu catalina simona says:

    Ecran 3D Corning® Gorilla® Glass 5, cu margini curbate pentru a oferi frumusețe și rezistență

  37. Stefan Lavinia says:

    Este superb , mi-l doresc

  38. Ionut Dobre says:

    Salutare,Cred ca in primul rand imi doresc acest super telefon fiindca este unul de ultima generatie dotat cu o camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x , 6 GB de RAM si sistemul de operare Android,un telefon mult mai inteligent si dotat fata de ce detin eu momentan.De asemenea cand spui Nokia spui si autonomie mare,un alt avantaj pentru un utilizator ca mine care isi doreste performanta si autonomie mare a bateriei in aceasi timp.Sper sa am ocazia sa il incerc!

  39. Teodoru Ana Maria says:

    Mi-l doresc deoarece ofera o calitate buna a imaginii si are un procesor foarte bun.

  40. Cristian Ciortea says:

    Lentile ZEISS și zoom optic.

  41. Dan Ababei says:

    Camera principală m-a făcut curios.

  42. BIRIS CARINA CAMELIA says:

    Buna! Imi doresc acest telefon ca este foate performant si niciodata nu o sa pot sa il cumpar.

  43. Rauta Daniel says:

    In primul rând vrei sa felicit producătorii de telefoane Nokia pentru desing- ul din materialele premium sticla si metal .Nokia 8 Sirocco este un telefon elegant făcut dintr- o singura bucata de otel inoxidabil, camera panoramica de 12 MP ce poți controla perfect fiecare imagine ,ecran 2k de 5,5 cu curbe superbe, cu cel mai bun android ,baterie ce asigura o performanta ridicata ,cel mai rapid smartphone android ,sunetul perfect ,memorie foarte mare .Am avut ocazia sa- l țin in mana si sa – l testez si am rămas impresionat .RECOMAND
    Pentru cine vrea un telefon nou Nokia 8 Sirocco este telefonul IDEAL chiar mai bun decât iphone si samsung

  44. Stanciu Cosmin says:

    Imi doresc Nokia 8 pentru ca imi place cum arata si imi convin specificatiile. In plus, ca utilizator de Nokia, nu as vrea ca ultimele modele pe care le detin sa fie 520 si 640. Imi place ideea ca Nokia nu a disparut si sper sa se intoarca in forta.

  45. bogdan sebastian says:

    imi place camera foto Carl Zeiss.

  46. emilia says:

    ma incanta procesorul si ram-ul de 6
    nu am avut niciodata un telefon performant

  47. Irimia Alexandra says:

    Mi-as dori acest telefon datorita camerei sale foto de 12 MP Carl Zeiss.

  48. Vernichescu Aurel says:

    Am un Nokia vechi si fiinca m-am atasat de aceasta marca de telefoane, as dorii tot un Nokia dar mai performant

  49. mohora ioaan says:

    Motivul meu este “cei 6gb de ram” care fac diferenta in fluitizarea sistemului

  50. Gheorghe Tiberiu-Andrei says:

    Doresc acest telefon deoarece m-am saturat de iphone-ul meu 7 sa ramana fara baterie si de incarcarea foarte lenta in comparatie cu acest Nokia 8 sirocco!