MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Câștigă un smartphone Nokia 8 Sirocco

UPDATE 2: În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor pentru participare. Sper să reveniți și pentru alte concursuri. Așa cum am spus, va fi desemnta un câștigător prin tragere la sorți. Acesta este Ana-Maria Neagu. Înregistrarea extragerii este aici.

UPDATE 1: Concursul s-a încheiat pe 1 noiembrie, seara. Deoarece am avut un număr foarte mare de participanți, voi face tragerea la sorți pe 2 noiembrie. Voi reveni cu un update aici.

Relansat anul trecut pe piața telefoanelor mobile, brandul Nokia oferă în prezent o gamă variată de smartphones cu sistem de operare Android curat, cu foarte puține modificări la nivel software și cu actualizări constante. Unul dintre modelele sale apreciate este Nokia 8, lansat în 2017 și actualizat cu un design nou la începutul acestui an sub numele Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 Sirocco este un smartphone premium în ediție limitată și totodată vârful de gamă al companiei. Rulează sistemul de operare Android One (prin care Google oferă actualizări lunare de securitate și nu numai timp de 2 ani) și se adresează celor care își doresc un telefon Andorid fără modificări, cu specificații de top, dar mai ales cu un design premium.

Telefonul este certificat IP67 si este construit aproape complet din sitclă curbată, având doar o ramă metalică foarte subțire. La prima atingere, telefonul este foarte alunecos, însă marginile metalice îl vor face să se simtă foarte bine în mână. Ecranul rotunjit pe margini este de tip P-OLED de 5,5 inch,  iar formatul său este de 16:9, la rezoluția QHD.

Procesorul este Snapdragon 835, cel mai bun procesor al anului 2017. Împreună cu cei 6 GB memorie RAM, asigură o funcționare fără probleme și 0 rulare foarte bună a aplicațiilor de zi cu zi.

Bateria este de 3260 mAh și permite atât încărcare rapidă pe QuickCharge 4.0, cât și încărcare wireless prin standardul Qi ce duce încărcarea telefonului la 50%, în numai 30 de minute. Telefonul oferă o zi de utilizare garantată, cu o autonomie ce poate ajunge până la două zile, în cazul în care aplicațiile nu sunt folosite intens.

Camera principală este de tip dual cu 12 Megapixeli cu f/1.8 și OIS + 12 Megapixeli cu f/2.6. Filmează la 2160p, iar optica este Carl Zeiss/ În ansamblu, oferă o calitate bună imaginilor, chiar și în condiții de luminozitate nefavorabile. Camera frontală este de 5 Megapixeli cu f/2.0.

Cu noul mod Pro al camerei foto, utilizatorul poate controla fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii.

La partea audio,  merită menționat că Sirocco dispune de 3 microfoane, cu o rezoluție de 24 biți, ce pot înregistra până la 132 decibeli, pentru a oferi o calitate sporită a convorbirilor, chiar și locuri zgomotoase.

Intră în concurs și câștigă un Nokia 8 Sirocco

Dacă dorești să îți schimbi telefonul sau dacă dorești să faci un cadou frumos unei persoane deosebite, ai șansa acum să câștigi un Nokia 8 Sirocco. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina oficială a Nokia 8 Sirocco și să alegi un motiv pentru care îți dorești acest telefon premium. Site-ul îți oferă specificații complete și toate motivele pentru a alege un smartphone de top. Apoi scrie motivul ales în comentariile acestui post. Pe 1 noiembrie, va fi anunțat aici (în acest post) câștigătorul, prin tragere la sorți cu Random.org.

Atenție! Un participant poate comenta o singură dată.

Succes!

594 comentarii

  1. Dinu Robert says:

    Imi doresc acest telefon deoarece sunt un fan al mărcii Nokia

  2. Prian Diana says:

    Imi doresc telefonul pentru ca este foarte bun

  3. SIN ELISABETA says:

    Cel mai bun Android, cele mai recente inovații de la Google ne ofera Nokia 8 Sirocco .Mi l doresc pentru al darui fiicei mele

  4. costig stela says:

    Buna ziua oameni buni,As dori din suflet acest telefon minunat Nokia 8 Sirroco pentru ai face fiului meu o bucurie care pe 4 noiembrie isi serbeaza ziua de nastere si mult m-as bucura sa castig acest minunat cadou pentr el care este fan nokia si sirroco mai ales ca are si o masina wolswagen sirroco. Multumesc mult.

  5. Mirela Mania says:

    Motivul pentru care aleg acest telefon este designul și specificațiile de top.

  6. avram tiberiu says:

    il doresc pentru ca e primul telefon nokia cu ecran oled

  7. Dan Monica Elena says:

    Imi doresc telefonul pt ca al meu s-a stricat 🙁

  8. Andrei M. says:

    Îmi doresc acest telefon deoarece are hardware bun, iar cu ecranul de 5,5 inchi, este ok ca dimensiune. Contează foarte mult și Android-ul nemodificat, precum și update-uri mai multe pe viitor.

  9. cautatorul de job says:

    Are un prieten, l-am folosit o zi si e foarte tare !

  10. Imi doresc aceste telefon pentru ca pe langa performanta are si un design deosebit

  11. adrian u. says:

    Imi doresc acest telefon pentru ca momentan am un blackberry model foarte vechi (nu este smartphone), cu care nu resusesc nici sa fac poze decente si nici sa caut pe net diverse informatii. Si pentru ca primul meu telefon a fost un Nokia.

  12. Madalina says:

    Imi doresc acest telefon deoarece este Nokia si sunt fana a acestei marci dintotdeauna.

  13. Pantelemon Carmen says:

    Îmi doresc acest telefon deoarece vreau să fac fotografii de calitate.

  14. Zaharia Simona says:

    Sunt fan Nokia

  15. Macovschi Mihai says:

    Primul meu telefon a fost un Nokia 3310 cu acel logo sublim cu cele doua maini (cei din generatia mea stiu la ce anume ma refer). Nokia a facut si face in continuare produse de top. Castigarea unui Sirocco ar duce la implinirea unui vis mai vechi si anume acela de a avea din nou un telefon Nokia de care sa fiu mandru.

  16. Silviu ion says:

    Imi doresc acest telefon datorită specificatiilor moderne.

  17. Adrian Boamba says:

    Imi doresc telefonul pentru capacitatea de stocare de 128 de gb

  18. Bortos Irina says:

    Mama mea a avut mereu doar telefoane mobile Nokia, niciodata alt brand si as dori sa-i fac un cadou foarte frumos, un Nokia foarte performant.

  19. Calugar Diana says:

    Buna ziua!

    Mi-as dori acest telefon datorita specificatilor foarte atractive, avand 6 GB de RAM și 128 GB spatiu memorie interna, ceea ce pentru mine conteaza cel mai mult la un telefon.

  20. STOICESCU GEORGETA says:

    Imi doresc acest telefon ca nu am un telefon Nokia

  21. Cracut Stoicescu Georgeta says:

    Imi doresc acest telefon pentru ca imi place Nokia

  22. Mariana says:

    Buna Ziua !
    Imi doresc acest telefon.Nochia…ca este una dintre cele mai.bune marci de telefoane care au aparut la inceput,Si cred ca este si in continuare!
    Multumesc

  23. Pamparau Mihai says:

    Imi doresc acest telefon deoarece doresc sa fiu in pas cu tehnologia de ultima genereatie adusa de acest telefon (procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 835 si cei 6G de memorie RAM)

  24. Achimescu Bogdan Ionut says:

    Clasicul a fost mereu la moda asa ca vreau telefonul

  25. BIRLIGEA ANTONETA says:

    Imi doresc fff mult acest telefon deoarece nu imi permit sa l cumpar /doresc sai daruiesc fetitei mele

  26. Bortos Irina says:

    Mama mea a avut mereu doar telefoane mobile Nokia, niciodata alta marca si as dori sa-i fac un cadou foarte frumos, un Nokia foarte performant.

  27. Anghel Cristina says:

    Imi doresc telefonul pentru a incerca acest model nokia

  28. Petre Mihaela says:

    Imi doresc acest telefon datorita faptului ca are procesorul Snapdragon 835 dar si a celorlalte specificatii.

  29. mihai mihai says:

    Ar fi un cadou super tare,.. nu mi’as permite un telefon de valoarea lui,de aceea mil doresc.

  30. Manole Florina says:

    Imi doresc acest telefon pentru capacitatea acestuia de stocare.

  31. Ioan-Adrian Pop says:

    Îmi doresc un astfel de telefon. Am lucrat la Nokia și am încredere în brand.

  32. Lebada Mirel says:

    Mi-l doresc deoarece este făcut dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, prelucrată ore în șir pentru a avea o formă solidă, dar zveltă și compactă

  33. Nicolcea Marian says:

    Motivul este : bateria

  34. ION SIN says:

    Mi l doresc pentru bateria de 3260 mAh si pentru încărcarea rapidă pe QuickCharge 4.0, cât și încărcarea wireless prin standardul Qi ce duce încărcarea telefonului la 50%, în numai 30 de minute.

  35. Andrei Ionescu says:

    Android One și ecranul 16:9

  36. Grof Claudiu Alin says:

    Sunt fan Nokia si mi-as dori acest telefon 🙂

  37. Teodor Carp says:

    Cameră cu setari manuale si cu lentile ZEISS și zoom optic.

  38. nistor danut says:

    de la relansarea marci. e varful de gama,care are tot ce are tel.concurente la un pret decent.an plus renumele nokia anseamna ca nu se fac compromisuri de calitate.

  39. Rusu Petrica says:

    Chiar ma bucur ca Nokia a revenit pe piata!Primul meu telefon a fost un Nokia 3310.Sunt cele mai bune telefoane.Cred ca acasa cel putin zece modele de Nokia pe care le-am folosit pana la aparitia telefoanelor smart.Inca sunt functionale ,chiar daca nu au mai fost incarcate de multi ani.
    Bravo Nokia.
    Piata telefoanelor fara Nokia ,nu ar avea niciun farmec!

  40. Costel says:

    Imi doresc acest telefon deoarece mi-am scapat telefonul Nokia3 si s-a crapat touchsreen-ul

  41. Răduț Silviu says:

    Mi-l doresc pentru capacitatea de stocare de 128 de GB si pentru cei 6 GB de RAM.

  42. Szabo Monika says:

    Imi doresc acest telefon deoarece mi s-a stricat telefonul si am nevoie de unul nou.

  43. Tamas Szabo says:

    Imi doresc acest telefon ca sa-l daruiesc sotiei de ziua ei.

  44. sorin mohora says:

    imi plac caracteristile acestui acestui telefon. consider ca cei 6 gb ram impreuna cu camera fac minuni.

  45. sas teodor says:

    pt. ca nokia

  46. mocanu cristina says:

    imi place ecranul curbat si luminozitatea ecranului

  47. PicincuHobjila Viorica says:

    “… Nokia 8 Sirocco … cel mai rapid smartphone Android™ …. Este, în realitate, unul dintre cele mai rapide smartphone-uri care utilizează platforma Qualcomm® Snapdragon™ 835.” – acesta este unul dintre motivele principale care ar sta la baza alegerii acestui telefon.

  48. Bogyo Gavril says:

    Imi doresc acest telefon datorita faptului ca are procesorul Snapdragon 835 dar si a celorlalte specificatii.

  49. Silvia Elena says:

    Imi doresc acest telefon deoarece are specificatii de top.

  50. vargolici andrei says:

    imi doresc acest Smartphone pentru ca Nokia conecteaza tehnologia si doresc sa fiu conectat cu puterea lui. 🙂