MANAFU*

Abonamente Evensys

„We Will Rock You” se joacă și în România

Musicalul „We Will Rock You” se joacă în toată lumea, de peste 15 ani, și a fost mult timp unul dintre aclamate spectacole din Londra. Este creat de trupa QUEEN si scris de actorul, autorul, scenaristul și regizorul Ben Elton. Vine în România pe 10 aprilie 2019 la Sala Palatului din Bucuresti, fiind pus în scenă în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu.„We Will Rock You” este de acum cel mai așteptat spectacol de sală de anul viitor, un musical ca un mega concert rock care se joacă de 15 ani în 17 țări cu aproape 20 de milioane de spectatori.

Considerat pionier al genului musical în România, Razvan Mazilu a regizat și realizat coregrafiile pentru unele dintre cele mai de succes show-uri de la noi: ”Full Monthy”,“West Side Story”, “Mon Cabaret Noir”, “Cabaret” sau “Sunetul Muzicii”.

“We will rock you” este produs în România de compania Wondertheatre și se bucură de participarea directorului muzical al spectacolului londonez, Stuart Morley și a antrenorului vocal Mary Hammond, cea care conduce catedra de musical theatre la Royal Academy of Music din Londra.

În aprilie 2019, vei asculta live peste 20 dintre superhiturile Queen. Primele bilete au fost puse deja în vânzare pe iabilet.ro, la un preț promoțional valabil până pe 9 decembrie.

Comentează