MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai bune servicii mobile lansate în 2018

Am foarte multe aplicații în telefon și urmăresc mereu să fiu la zi cu cele mai importante lansări. Dar mai mult decât atât, caut să folosesc aplicațiile pentru a-mi ușura viața și activitățile cotidiene.

Țin minte și acum senzația pe care am avut-o când am început să folosesc Star Taxi acum mulți ani, care s-a amplificat când a intrat Uber în România și apoi când am început folosesc tot mai multe aplicații. E senzația aia că telefonul este un instrument util și necesar, care generează o reală valoare în viața mea, dincolo de a sta pe Facebook, a pune poze pe Instagram, a căuta pe Google și a răspunde la telefon și la e-mail-uri.

Fiind deci foarte pasionat de utilitatea aplicațiilor mobile și mai ales a serviciilor pe care le oferă, am selectat 5 exemple lansate în 2018.

Cele mai bune servicii mobile lansate în 2018


1. Spotify
Prin octombrie 2017, am prins informația că va intra în România în noiembrie și am scris pe blog. Am creat ceva senzație la acea vreme. Spotify s-a lansat oficial însă în martie 2018.

2. UberEats
Văzusem UberEats în alte țări și chiar m-am întrebat pe Facebook când va veni și la noi. A venit în mai 2018, când am făcut și primul review. Îl folosesc acum de câteva ori pe săptămână.

3. Revolut
Mi-am făcut cont în decembrie 2017, când serviciul nu era popular la noi. A devenit între timp principalul card de plată online și offline în străinătate. Claudiu Fărcaș a scris un articol bun aici.

4. ApeRider
La fel, după ce am văzut în alte țări servicii de bike sharing fără stații de parcare, m-am bucurat să fiu printre primii care au anunțat inițiativa Pegas aici. Nu sunt utilizator, din păcate.

5. Glovo
A intrat destul de discret pe piață. Eu am aflat de el văzând bicicliști cu însemnele brand-ului. E o combinație între UberEats și Bringo. L-am folosit doar de câteva ori. Am scris despre el aici.

Dacă mai aveți și alte propuneri, lista e deschisă în comentarii.

Digital Marketing Forum

Se apropie Digital Marketing Forum 2019

Digital Marketing Forum, un eveniment de referință în comunicarea online, are loc pe 21-22 februarie 2019 la JW Marriot, București și vine cu un nou concept, mult mai aplicat pe nevoile oamenilor de marketing. Prima zi a evenimentului va oferi participanților 4 sesiuni de conferință și 1 masterclass susținut de practicieni locali recunoscuți, iar cea de-a doua zi este rezervată pentru 3 traininguri pe 3 dintre cele mai fierbinți subiecte ale momentului: Digital Strategy, Instagram Marketing și LinkedIn Marketing.

2 comentarii

  1. Gabriel says:

    Multumesc pentru informatie si pentru review.

  2. Service GSM says:

    Ar trebui ca lumea sa aibe mai multa incredere in aceste servicii si sa fie folosite la nivel national.

Comentează