MANAFU*

Abonamente Evensys

TIFF a lansat platforma de streaming TIFF Unlimited

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) aduce în fiecare an multe noutăți. La cea de-a 18-a ediție, a lansat prima platformă de streaming ce continuă online experiența de festival. TIFF Unlimited este un produs unic atât în România, cât și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est.

TIFF Unlimited este o platformă de streaming (Video-on-Demand) care permite abonaților accesul la filme din selecția festivalului, precum și filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale.

Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii vor putea viziona filme din selecția TIFF 2019, selecții din anii anteriori, precum și filme premiate din portofoliul companiilor de distribuție din România.

„TIFF Unlimited propune publicului lungmetraje premiate în marile festivaluri ale lumii, filme străine și românești apreciate de jurii și de public deopotrivă, filme curajoase, radicale sau controversate din genuri și contexte socio-politice diferite, dar și povești intime și speciale ca acelea din competiția acestui an. Platforma de streaming va include filme noi în fiecare lună, astfel încât experiența festivalului continuă, de fapt, pe tot parcursul anului.”, a declarat Mihai Chirilov, director artistic TIFF.

Cât costă accesul pe TIFF Unlimited

Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA/lună. Până pe 9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an).

Toți abonații TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site. În plus, orice abonament activat oferă acces gratuit timp de o lună la toate filmele de pe platformă, începând din 6 iunie.

Din 10 iunie, costul abonamentelor se va modifica astfel: 17 Euro ( 3 luni), 35 Euro (6 luni), 65 Euro (1 an).

Comentează