MANAFU*

Abonamente Evensys

Uniqlo livrează acum și în România

Unii au întâlnit deja Uniqlo în călătoriile lor prin lume. Alții au aflat despre brand după ce Roger Federer a semnat în 2018 un contract de 300 de milioane $ pe 10 ani.

Eu am cunoscut brand-ul acum aproape 10 ani, la Londra, cred, și de atunci îl vânez pe unde ajung și mai nou îl cumpăr online. Am vizitat cele mai mari magazine din New York și Tokyo, dar și locațiile din Amsterdam, Berlin, Barcelona, Paris, Shanghai, Beijing și Singapore.

Cum comanzi de la Uniqlo

Multă vreme, România a fost ocolită de livrările online, așa cum încă se întâmplă cu COS, care deși are 2 magazine în București, nu oferă și opțiunea comenzilor pe web.

Uniqlo nu are prezență offline chiar peste tot, deși la nivel global a ajuns la peste 2000 magazine. În Europa, îi găsim doar în UK, Franța, Germania, Belgia, Spania, Suedia, Danemarca, Olanda și de curând Italia.

Până astăzi am comandat de la Uniqlo online, de trei ori deja, prin serviciul eShopWeDrop, care mi-a retrimis pachetele livrate inițial la o adresă din UK. Am fost foarte mulțumit, iar prețul plătit pentru livrare a fost în jur de 40 de lei, la care s-au adăugat cele câteva lire englezești plătite inițial pentru comandă făcută în UK. Am folosit un cont creat pe site-ul britanic.

Astăzi am creat un nou cont pentru România (nu mi l-a recunoscut pe cel din UK) și am comandat foarte ușor, ca pe orice alt site de afară cu livrare în țară. Prețurile sunt afișate în euro, iar livrarea costă 9,95 euro în varianta standard (3-5 zile) și 12.95 euro în varianta express (1-2 zile). Zilele acestea pe Uniqlo.com sunt mid-season sales. Am plătit prin PayPal, pentru că nu aveam bani pe Revolut. Însă recomand Revolut pentru cel mai bun curs la plățile în valută.

Pentru ce este cunoscut Uniqlo

Stilul minimalist japonez, produsele funcționale și de bază de calitate, linii clasice, prețuri decente (cel puțin pentru celelalte țări) sunt doar câteva dintre primele lucruri care îmi vin în minte, când mă gândesc la Uniqlo. Dar mai mult decât orice, asociez brand-ul cu jachetele ușoare ultra light down și colecțiile AIRism și HeatTech.

Jachetele cu puf sunt foarte ușoare, rezistente la vânt și umezeală și păstrează foarte bine căldura. Colecția AIRism este creată în jurul unei țesături special create să respire și să se muleze cât mai bine pe corp, pe când cea HeatTech aduce materiale termice pentru a păstra căldura în timpul sezonului rece.

Mai mult, de-a lungul timpului, Uniqlo s-a remarcat prin diverse colaborări cu sau în numele unor artiști cunoscuți precum KAWS, Jil Sander, Keith Haring sau Charles & Ray Eames.

Brand-ul a fost fondat în 1984 în Hiroshima și a primit numele din prescurtarea Unique Clothing Warehouse.

24 comentarii

  1. Adriana says:

    Excelent site-ul, multumesc pentru recomandare!

  2. Cosmin C. says:

    Este prima oara cand aud despre acest brand. Din cate am citit faptul ca ai comandat din afara imi transmite ideea ca sunt un brand cu articole de calitate si se merita efortul. O sa il cercetez si eu putin.

  3. Alexandra says:

    Weeeeeeeeeeeee!

  4. […] lângă: se poate comanda la Uniqlo din România! Super veste, au haine foarte mișto și de calitate foarte bună. Practic, singurul magazin în […]

  5. Diana says:

    Bună seara, am incercat sa-mi fac cont, dar pare sa fie o eroare la formatul numarului de telefon… Ati intampinat aceasta problema? Multumesc!

  6. Nu, nu am avut probleme. Incearca pe format +407XX sau 00407XX
    Nu mai stiu cum e, dar unele site-uri iti cer sa alegi prefixul tarii fie cu numele tarii, fie cu steagul, iar apoi incepi cu 7XX (fara 0 in fata). Sper sa mearga.

  7. Olivia says:

    Unde sosesc coletele? Acasă, prin curier? Sau la poșta de care aparții? Mulțumesc!

  8. Elena says:

    Foarte faine produsele lor. M-am bucurat cand am aflat ca livreaza si in Romania. Dar sa vad cum o rezolva cu un colet pe care mi l-au trimis acum o luna si pe care nu l-am mai primit. Nu mi-a raspuns inca nimeni la mailurile trimise.
    189 euro aruncati le vant…. 🙁
    Deci… atitudine tot ca pentru Romania.

  9. La mine a venit rapid. Imi pare rau sa aud asta. Eu sper sa se rezolve. Stiu ca livreaz aprin DHL. Incearca si la ei. Nu ai tracking la pachet? Astept si eu acum un nou colet. Te tin la curent. Succes!

  10. Eu am primit la adresa direct. Am optat pentru livrarea rapida. Astept acum un colet nou, cu livrare normala. Iti spun cand ajunge.

  11. ecaterina coitu says:

    buna ziua,
    foarte multumita de produse,
    pina le speli, am cumparat un pullover marimea M, si dupa spalare a devenit unul pentru un copil da maxim doi ani, practic a intrat la apa TOT,
    Mentionez ca am 50 ani si stiu sa spal rufe,
    imi pare tare rau, nu am mai patit asa ceva niciodata,
    le-am scris dar nu cred voi vedea nici banii inapoi nici alt pullover
    multumesc

  12. Folosesc produsele lor de 10 ani. Nu mi s-a intamplat niciodata. Imi pare rau sa aud asta. Ati avut probleme similare si cu alte produse?

  13. Alina says:

    Trec prin aceeași problemă descrisă de Elena. Nu-mi răspund nici cei de la DHL, nici cei de la Uniqlo. Pe site apare că ar fi o problemă cu adresa, deși am verificat și e completat corect, nu am fost contactată de niciun curier… Mă consolez cu gândul că am pierdut doar 223 lei

  14. E o problema de adresa cel mai probabil. Nu inteleg de ce nu raspunde DHL. Daca pachetul a fost preluat de ei, ar trebui sa ii dea de urma. Mai incearca la ei.

  15. Simona says:

    Am incercat de mai multe ori sa plasez o comanda la ei, dar nu am reusit ! Mi-am facut cont, am urmat toti pasii, chiar mi s-au blocat banii in banca, dar nici urma de comanda ! Am incercat sa-i contactez prin formularul de pe site, dar si asta fara succes. A mai trecut cineva prin asa ceva ? Multumesc !

  16. Ai intrat aici? https://www.uniqlo.com/eu/en/home
    Si ai selectat de sus tara? Sa iti apara Romania? Adica asa: https://snipboard.io/u6xiEl.jpg

    Nu imi dau seama de ce nu ai putut plasa comanda.

  17. Dan says:

    Am avut aceleasi probleme cu livrarea ca in comentariile de mai sus. Conform AWB-ului primit pe mail pachetul a ajuns in Bucuresti, insa nu mi-a fost livrat. Am rezolvat pana la urma trimitand un mail la Cargus in care am mai specificat o data datele de contact (se pare ca ei preiau livrarile standard odata ajunse in Romania). Am primit raspuns ca pachetul a ajuns la ei cu informatii incomplete si fara numarul de telefon. Din fericire, mi l-au livrat a doua zi. Deci verificati AWB-ul si sesizati firma de curierat care trebuie sa faca livrarea finala.

    Se pare ca Uniqlo au niste probleme cu modul in care transmit datele pentru livariile in Romania. Un alt lucru pe care l-am remarcat este ca atunci cand faci o comanda pe site-ul lor te lasa sa introduci doar numele strazii si numarul, nu si date suplimentare precum scara sau apartamentul. O sa le trimit un mail in care sa prezint aceste probleme si poate le repara.

  18. Cred ca sunt probleme cu felul in care tiparesc ei AWB-urile sau proceseaza adresele din Romania.
    E bine ca le semnalezi. Sa speram ca nu vor mai aparea astfel de probleme.

  19. Mihaela Bianca says:

    Cum ati ales marimea?
    Eu port M, in mod normal, dar vad ca ei au marimi incepand cu xxs, ma gandesc ca M va fi mare.
    Ce parere aveti?

    Multumesc.

  20. Marimea este in general cu una mai mare – sunt marimi americane / britanice.
    De exemplu, la camasa eu port de la ei si M si L (daca iau kg in plus), insa la alte brand-uri port L si XL. Nu stiu la femei cum e, dar la barbati as lua cu o masura mai jos. La geci am luat L mai degraba, XL imi e mare. Dar de la Massimmo Dutti, iau clar XL.

  21. Dru says:

    Au oferte destul de Ok si de Black Friday. Deci, sa incercam cu curaj zic 🙂

  22. Robert says:

    Eram in china cind uniqlo opened si am cumparat foarte multe produse worth Mii de lei. Calitate extra, functionality, gecile cu pene ( puf de pinguin) Sint nefiresc de usoare hehe.

  23. Dorina says:

    Până acum 5 ani ,din ce am văzut eu ,prin zona mea in Japonia ,erau numai produse sport însă acum au tot genul de haine,genți ,inacaltăminte .Eu am cumpărat bluzitele acelea cu guler de arată precum o cămașă pentru serviciu ( 2cu mâneci scurte ,2 cu lungi) plus 2 cămăși și vă spun sincer că nu își schimbă culoarea, materialul e confortabil,adică absoarbe transpirație ,țin de cald când e frig sau sunt răcoroase când e cald , nu se sifonează ,bumbac cu putin plastic dar nu acela din acela care transpir ,sunt precum noi,gulerul încă este frumos deși le port ore întregi,zile la rând ,CALITATE . Soțul și băiatul numai de acolo cumpara . Sunt un pic mai scumpe dar țin mai mult ,se merita,câteodată au și reduceri. Nu am încercat tot, nu primesc nimic nimic pentru ce scriu aici, este numai părerea mea si experiența mea . Doamnele de pe aici poartă și pe cele bărbătești ,mărimile sunt cam mici pentru partea feminină decât ne așteptăm . Fiind sport femei,bărbați le putem purta , sunt cupluri cu haine identice, sunt drăguți .Normal că rochițele acelea vaporoase se pot Sifona, unele hăinuțe trebuiesc splalate la mână . De aceea spun numai că ce am folosit sunt mulțumită ,sper sa deschidă și in România deoarece am trimis mamei in țară prin pachet pantaloni .Ce bine că totuși se pot comanda.

  24. Dorina CHELARESCU says:

    Sunt minunate produsele lor. Accesibile ca preț si de bună calitate.

Comentează