MANAFU*

Abonamente Evensys

COS pregătește lansarea comenzilor online pentru România

Cu două magazine deja deschise în București, COS are deja o prezență bună în țara noastră, ținând cont că este un brand de nișă, cu un target mic din multe puncte de vedere. Nu are însă o prezență online locală, ceea ce e un minus pentru fanii, între care mă aflu și eu, care cunosc deja multe dintre modele și măsurile acestora. Mai mult, COS nu livrează în România nici din alte țări, așa cum fac deja alte brand-uri, cel mai nou exemplu fiind Uniqlo.


Se pare însă – cel puțin așa anunță site-ul oficial – că din primăvara anului 2020 vom putea comanda online și în țara noastră. O dată clară nu este anunțată, însă am putea specula că martie ar fi o lună bună de lansare a vânzărilor online, când multe magazine au mid-season sale.

COS face parte din familia H&M, alături de & Other Stories, alt brand poziționat pe un segment superior de pret si calitate, și s-a făcut remarcat prin design-ul minimalist, modele atemporale și materiale de calitate.

H&M este unul dintre cei mai mari comercianți online din România, cu o distribuție foarte bună, oferte permanente aproape și un site bine pus la punct. Pe acest sistem, mă aștept să ne bucurăm de o experiență plăcută la cumpărăturile online (cu timp de livrare decent, check-out simplu și un sistem de retur fără cusur).

COS (Collection Of Style) a fost lansat în 2007 la Londra. În prezent, este disponibil online pe 22 de piețe și în 283 de magazine în 42 de țări. Concurează în România cu Massimo Dutti și Uterqüe, ambele aparținând grupului spaniol Inditex. precum și cu alte brand-uri premium locale și internaționale.

Dacă vrei să fii la curent cu momentul lansării comenzilor online pentru România, îți recomand să te înscrii la newsletter.

Sursa foto homepage: H&M Group / Primul magazin deschis de COS la Londra, pe Regent Street.

1 comentariu

Comentează