MANAFU*

Abonamente Evensys

Monese, alternativa serioasă pentru Revolut

Folosesc cardurile Revolut de peste 2 ani deja și sunt foarte mulțumit de ele. Ce îmi lipsește este un cod IBAN de România, pentru a mă bucura de mai multe tranzacții în țară și de la surse care nu folosesc Revolut.

M-am bucurat de aceea când a apărut Monese oficial în România, la începutul lunii februarie. Printr-un parteneriat cu Libra Bank, fintech-ul britanic oferă conturi bancare românești. Am făcut chiar și un test. Am transferat dintr-o altă bancă o sumă în lei în contul meu Monese / Libra Bank. A doua zi îi aveam „pe card”, cum se spune. Ca la orice transfer interbancar.

Ca și Revolut, Monese oferă:

– Top-up (alimentare pe loc dintr-un cont de bază personal)

– Pots (posibilitatea de a pune bani deoparte, cum e în Vault la Revolut)

– Spending (împărțirea cheltuielilor pe categorii, ca să știm pe ce dăm banii)

– Payments (transferuri rapide instant cu prieteni sau cunoscuți)

– Earn (posibilitatea de oferi și primi gratuit o sumă de bani când cineva își face un card nou)

Folosește codul PAULC044 și poți primi cardul gratuit și până la 20 de euro bonus de bun venit de la Monese. Cel mai ușor e să dai click aici, să schimbi prefixul din cel britanic în cel românesc, apoi să îți treci numărul de telefon și să instalezi aplicația. Așa câștigăm împreună.

Mi-am activat contul Monese în urmă cu vreo 6 luni, cu conturi în Euro și Lire Sterline, pentru că primeam cardul gratuit și mi-am zis că nu-mi strică încă unul în portofel. Acum am comandat unul în lei pentru plăți și transferuri în țară.

Citește mai mult despre noile carduri Monese aici și despre colaborarea cu Libra Bank aici.

Acest articol este pur informativ și se bazează pe o documentare făcută de autorși experiența sa la începutul utilizării serviciului. Sunt multe alte detalii ce trebuie verificate în decizia de a obține un astfel de card (monede, curs, comisioane etc). Autorul nu își asumă răspunderea pentru modificarea informațiilor de pe site-urile menționate. Consultați deci cu atenție fiecare ofertă.

* Companiile fintech sunt companii noi care folosesc tehnologia pentru a îmbunătăți oferta de servicii financiare existente. Wikipedia

2 comentarii

  1. […] Am scris despre Monese aici. […]

  2. Andreea says:

    Un prieten a avut o problema cu Revolut, i-a blocat contul si l-a pus sa incarce tot felul de documente din care sa reiasa surs veniturilor.. e un pic cam aiurea (nici nu facea tranzactii de de mii de lei pe cont)

Comentează